spot_img

GP Ουγγαρίας FP2: Ταχύτερος ο Leclerc, πολύ πίσω ο Verstappen

O Charles Leclerc ήταν ο ταχύτερος οδηγός το FP2 του GP Ουγγαρίας, σε μία διαδικασία που είδαμε ασυνήθιστες στρατηγικές από τις ομάδες της Formula 1.

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Ουγγαρίας, τον ενδέκατο αγώνα της Formula 1 στο 2023, με το FP2 να προσφέρει τη δράση που δεν είχαμε στο FP1. H πίστα στέγνωσε και οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα που είχαν ετοιμάσει, ώστε να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για το υπόλοιπο τριήμερο.

Ταχύτερος μετά το δεύτερο 60λεπτο της ημέρας ήταν ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari. O Μονεγάσκος με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:17,686 και πήρε την 1η θέση στο FP2 του Grand Prix Ουγγαρίας. Ο χρόνος του ήταν μόλις 15 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από του Lando Norris της πολύ βελτιωμένης McLaren, με τον Βρετανό να δείχνει σε εξαιρετική φόρμα. Τρίτος ήταν ο Pierre Gasly της Alpine, μόλις 0,232 δευτ. πίσω από τον Λεκλέρ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως ο Μαξ Φερστάπεν ήταν εκτός της πρώτης 10άδας. Ο Ολλανδός κατετάγη μόλις 11ος, με την ταχύτερη επίδοσή του να είναι μισό δευτερόλεπτο πιο αργή από του Λεκλέρ. Πολύ πίσω στην κατάταξη ήταν και οι οδηγοί της Mercedes. O Λιούις Χάμιλτον ήταν 16ος, χρησιμοποιώντας ωστόσο μόνο τη μεσαία γόμα ελαστικών. Ομάδες όπως η Red Bull Racing και η Mercedes χρησιμοποίησαν μόλις ένα σετ ελαστικών καθ’ όλη τη διάρκεια του FP2.

Αποτελέσματα FP2 GP Ουγγαρίας

No description available.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles