spot_img

Η Haas αποφάσισε τον πρώτο της οδηγό για το 2024

Η Haas  κατέληξε στον έναν εκ των δύο της οδηγών για την αγωνιστική σεζόν της Formula 1 του 2024.

H φετινή σεζόν της Haas στη Formula 1 δεν κυλά με τον καλύτερο τρόπο. Η αμερικανική ομάδα δεν έχει καταφέρει να επαναλάβει στο πρώτο μισό της σεζόν τα αποτελέσματα που είχε την ίδια περίοδο πριν από 12 μήνες. Ωστόσο, σε κάθε Grand Prix μάχεται για μία θέση στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών.

Στο δυναμικό της ανήκουν οι Kevin Magnussen και Nico Hulkenberg. Ο Δανός έχει μόλις δύο βαθμούς, έναντι εννέα του teammate του. Μάλιστα, ο Γερμανός σημείωσε τη δεύτερη ταχύτερη επίδοση στο Q3 του GP Καναδά.

Λίγες ημέρες πριν πριν το Grand Prix Ουγγαρίας, ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, αποκάλυψε στο sport.de πως ετοιμάζονται να υπογράψουν τον πρώτο οδηγό για το 2024. Ο διευθυντής των Αμερικανών δεν έκρυψε το όνομα που θα έχει πάνω το νέο συμβόλαιο.

«Θα υπογράψουμε σύντομα το νέο συμβόλαιο. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gene Haas, θα βρίσκεται στους επόμενους αγώνες σε Ουγγαρία και Βέλγιο. Έχουμε ήδη μιλήσει για το συμβόλαιο, όμως είναι καλύτερα να το δούμε από κοντά και όχι μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης. Δεν θα αργήσουμε να υπογράψουμε το συμβόλαιο. Ελπίζω να ανακοινώσουμε τη νέα συμφωνία σύντομα γιατί είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Nico Hulkenberg. Δεν περιμέναμε να είναι σε τόσο καλή φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν είχε θέση οδηγού εδώ και τρία χρόνια και αμέσως έδεσε με την ομάδα. Γνωρίζαμε πως είναι γρήγορος αλλά όχι πως θα είναι τόσο σύντομα σε καλή φόρμα. Έχει καλή σχέση με όλους στην ομάδα. Ως οδηγός είναι καλό που εξηγεί πάντα το τι θέλει και είναι ωραίο που αποδίδει καλά».

Ο Χούλκενμπεργκ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν. Η κίνηση της Haas να τον ανανεώσει δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Κέβιν Μάγκνουσεν στην ομάδα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles