spot_img

GP Ουγγαρίας FP3: O Hamilton με άνεση στην κορυφή

Ο Lewis Hamilton ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ουγγαρίας, τον ενδέκατο αγώνα της Formula 1 στο 2023 πριν τη μάχη των κατατακτηρίων.

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Ουγγαρίας, τον ενδέκατο αγώνα της Formula 1 στο 2023, με το FP3 στην πίστα του Χανγκαρόρινγκ. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές σε σχέση με την Παρασκευή, καθώς ο ήλιος έλαμπε πάνω από τη διαδρομή των 4,3 χιλιομέτρων, όμως η ένταση του ανέμου ήταν ιδιαίτερα ισχυρή.

Ταχύτερος μετά το τελευταίο 60λεπτο ήταν ο Lewis Hamilton της Mercedes-AMG. O Βρετανός πολυπρωταθλητής σημείωσε με τη μαλακή γόμα ελαστικών το 1:17,811 και πήρε την 1η θέση στη διαδικασία μπροστά από τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing ήταν 0,250 δευτ. πιο αργός από τον Χάμιλτον στο πρώτο δείγμα γραφής στη δυναμική των ομάδων ενόψει κατατακτηρίων. Στην 3η θέση της κατάταξης ήταν ο Sergio Perez με τη δεύτερη RB19, μόλις έξι χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον teammate του.

Ο Nico Hulkenberg ήταν εντυπωσιακός με τη Haas VF-23 και βρέθηκε στην 4η θέση της κατάταξης μπροστά από τον Lando Norris. Ο Βρετανός ήταν ο μοναδικός στην πρώτη 10άδα που έκανε την προσπάθειά του με τη μεσαία γόμα ελαστικών και αξίζει να το σημειώσουμε ενόψει της μάχης των κατατακτηρίων.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

Έκτος ήταν ο George Russell, μπροστά από τους δύο οδηγούς της Scuderia Ferrari, με τον Charles Leclerc να είναι ταχύτερος του Carlos Sainz. Ο Fernando Alonso ήταν μόλις στην 9η θέση και μισό δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Βάλτερι Μπότας της Alfa Romeo.

Στη διαδικασία είδαμε τους οδηγούς να κάνουν προσομοιώσεις τόσο για τις κατατακτήριες δοκιμές που ακολουθούν, όσο και για τον αγώνα της Κυριακής. Επιπλέον, λόγω του πειράματος που θα γίνει στις κατατακτήριες δοκιμές, είδαμε να χρησιμοποιούνται και οι τρεις διαφορετικές γόμες ελαστικών της Pirelli.

Αποτελέσματα FP3 GP Ουγγαρίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles