spot_img

GP Πορτιμάο FP3: Πρωτιά Bagnaia για μόλις 0,001s!

Ο Francesco Bagnaia ήταν για πρώτη φορά ταχύτερος σ’ επίπεδο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Πορτιμάο, έχοντας την ελάχιστη διαφορά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Fabio Quartararo στο FP3.

Η μάχη ανάμεσα σε Quartararo και Bagnaia στην κορυφή των χρόνων στις ελεύθερες δοκιμές του GP Πορτιμάο συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, ο Ιταλός οδηγός της Ducati βρέθηκε στην κορυφή με χρόνο 1:39.202, μόλις 0,001s μπροστά από τον αναβάτη της Yamaha. Ο Joan Mir με Suzuki συνέχισε την πολύ καλή εμφάνιση στο Portimao και τερμάτισε στην 3η θέση, μπροστά από τον Jack Miller με Ducati. Ακολουθούσαν στις θέσεις 5, 6 και 7 αντίστοιχα οι Alex Marquez με Honda, Franco Morbidelli με Yamaha και Alex Rins με Suzuki.

Η πρώτη δεκάδα έκλεισε με τον Pol Espargaro με Honda και τις Ducati των Luca Marini και Jorge Martin. Στην 11η θέση βρέθηκε ο Takaaki Nakagami, ενώ στη 12η τερμάτισε ο Iker Lecuona με KTM. Ακολούθησε ένα “ζεύγος” αναβατών της Ducati στις θέσεις 13 και 14, οι Enea Bastianini και Johann Zarco.

Στις θέσεις 15 και 16 πλασαρίστηκαν δύο KTM των Miguel Oliveira και Danilo Petrucci, ενώ ο Valentino Rossi με Yamaha ήταν στην 17η θέση. Την κατάταξη έκλεισαν οι Brad Binder με ΚΤΜ, Stefan Bradl με Honda, Andrea Dovizioso με Yamaha και οι Aprilla των Maverick Vinales και Aleix Espargaro, οι οποίοι κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μετά το FP3, καθορίστηκαν οι αναβάτες που θα συμμετάσχουν στο Q1 και αυτοί που προκρίθηκαν απευθείας στο Q2. Στις 15:30 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το διαδικαστικό FP4, ενώ από τις 16:10 ξεκινά η διαδικασία των κατατακτηρίων δοκιμών.

Αποτελέσματα GP Πορτιμάο – FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles