spot_img

GP Πορτογαλίας FP1: Αρχή με Vinales, δυναμικός Marquez

O Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του GP Πορτογαλίας, στην μεγάλη επιστροφή του Marc Marquez.

O Ισπανός με την Yamaha μπήκε στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο 1:42.127. Ο χρόνος του ήταν αρκετός στον 15ο γύρο που σημείωσε ώστε να τον φέρει στην 1η θέση, 0.151s μπροστά από τον Alex Rins. O αναβάτης της Suzuki έκανε 18 γύρους στη διαδικασία και δείχνει από νωρίς δυνατός. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Marquez στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο αναβάτης της Honda είχε τα ίδια ελαστικά με τους αντιπάλους του και ήταν 0.251s από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης: GP Εμίλια-Ρομάνια FP1: Mercedes 1-2 και σύγκρουση Perez-Ocon

Πίσω του στην 4η θέση ήταν ο Pol Espargaro με την δεύτερη εργοστασιακή Honda μόλις 0.004s πίσω. Στην 5η θέση είχαμε την πρώτη Ducati, με τον Johann Zarco να γράφει τον ταχύτερο χρόνο του στο 1:42.443. Ο Peco Bagnaia ήταν στην 6η θέση, όμωςσε αντίθεση με τους άλλους οδηγούς, είχε medium εμπρός ελαστικό.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανασκόπηση του GP Ντόχα.

O Fabio Quartararo με την δεύτερη εργοστασιακή Yamaha πήρε την 7η θέση στη διαδικασία, έχοντας καλό ρυθμό. Ο Jack Miller δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση, όντας συνολικά 0.4s μακριά από την κορυφή της κατάταξης. Ο Alex Marquez βρέθηκε στην 9η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Danilo Petrucci με την KTM.

O Valentino Rossi ήταν μόλις στην 11η θέση της κατάταξης, όντας 0.886s μακριά από τον Vinales στο FP1. O Takaaki Nakagami ήταν πίσω του, ενώ ο Πρωταθλητής Joan Mir δεν ξεκίνησε καλά το αγωνιστικό τριήμερο στην 13η θέση. Κακή εμφάνιση είχαν οι εργοστασιακές KTM, με τον Miguel Oliveira να είναι ο ταχύτερος, αλλά μόλις στην 17η θέση. Ο Πορτογάλος πέρυσι κυριάρχησε στον εντός έδρας αγώνα του, όμως φέτος τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Αποτελέσματα FP1 GP Πορτογαλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles