spot_img

GP Πορτογαλίας FP2: Ιπτάμενος Bagnaia και Ducati

Ο Peco Bagnaia ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP2 για το GP Πορτογαλίας, κάνοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο.

Ο Ιταλός μπήκε στο τελευταίο σκέλος της διαδικασίας, έχοντας έναν τρομερό ρυθμό. Βάζοντας πίσω soft ελαστικό έσπασε τα χρονόμετρα και έγραψε το 1:39.866 για να πάρει την 1η θέση. Πίσω του για μόλις 0.038s έκλεισε ο Fabio Quartararo, που δείχνει τρομερά δυνατός. Οι δύο αυτοί αναβάτες ήταν οι μόνοι που κατέβηκαν κάτω από το 1:39. Στην 3η θέση της κατάταξης είδαμε τον Πρωταθλητή Joan Mir. H Suzuki βελτιώθηκε, όμως ο Ισπανός ήταν 0.3s μακριά από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης: GP Εμίλια-Ρομάνια FP2: Κυριαρχία Mercedes, προβλήματα ο Verstappen

Ο Alex Rins επιβεβαίωσε την ταχύτητα της GSXR στην 4η θέση, λίγο πίσω από τον teammate του. Ο Jack Miller δεν ήταν ευχαριστημένος με τον χρόνο του, όμως έκλεισε στην 5η θέση της κατάταξης και σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από την ταχύτερη Ducati.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανασκόπηση του GP Κατάρ.

O Marc Marquez ήταν εντυπωσιακός και στη τελευταία του προσπάθεια πήρε την 6η θέση στη διαδικασία. Ο χρόνος του ήταν στο 1:40.339 και μάλιστα έκλεισε ως η ταχύτερη Honda. O Maverick Vinales ήταν πίσω στην 7η θέση, μπροστά από τον Johann Zarco που αντιμετώπισε προβλήματα μετά το τέλος του 45λεπτου. Ο Miguel Oliveira έκανε εξαιρετική δουλειά για να πάρει την 9η θέση, έχοντας μια πολύ καλή απόδοση. Την 10άδα έκλεισε ο Takaaki Nakagami, o οποίος στην αρχή του FP2 είχε μια τρομακτική πτώση.

Οι 10 πρώτοι έχουν προς το παρόν το εισιτήριο για το Q2 και αν ο καιρός κάνει το χατίρι στις ομάδες, θα δούμε να κρίνονται πολλά στο FP3.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι Alex Marquez και Pol Espargaro έμειναν λίγο έξω από την 10άδα, με τον Luca Marini να είναι εντυπωσιακός με την Ducati στην 13η θέση. Ο Aleix Espargaro βιάστηκε να βάλει soft πίσω ελαστικό, μένοντας μακριά από τη 10άδα. Ο Valentino Rossi ήταν μόλις στην 16η θέση σε μια κακή εμφάνιση, όμως ο teammate του, Franco Morbidelli ήταν ακόμα πιο κάτω στην 19η θέση. Ο Jorge Martin έκλεισε τη μέρα στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Αποτελέσματα FP2 GP Πορτογαλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles