spot_img

GP Πορτογαλίας FP3: Ξανά μπροστά Bottas και Mercedes

O Valtteri Bottas έκανε το τρία στα τρία στις ελεύθερες δοκιμές για το GP Πορτογαλίας, με τους χρόνους να είναι πολύ ανακατεμένοι.

Ο Φινλανδός μπήκε στο δεύτερο μισό της διαδικασίας και έκανε τον ταχύτερο χρόνο με φρέσκο σετ soft γόμας. Ο χρόνος του ήταν στο 1:16.654 και άφησε τον Lewis Hamilton στην 2η θέση για 0.026s. Τα χρονόμετρα όμως δεν βγάζουν πολύ νόημα. Ο Max Verstappen ήταν στην 3η θέση 0.158s μακριά από την κορυφή αλλά με την medium γόμα.

Διαβάστε επίσης: GP Τερουέλ FP3: Morbidelli ταχύτερος, καταστροφή για Ducati

Η πίστα άλλαξε συμπεριφορά, με την πρόσφυση να παραμένει μικρή. Πολλοί οδηγοί δεν μπορούσαν να βελτιώσουν τις προσπάθειές τους με την soft γόμα. Ο αέρας άλλαξε επίσης κατεύθυνση και έκανε δύσκολο το έργο των οδηγών. Συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν μετά το FP3. Όμως η αίσθηση είναι πως ο καλύτερος χρόνος μπορεί να πέσει κατά πολύ. Στο τέλος του FP3 είχαμε κόκκινη σημαία για ένα θραύσμα που ήταν στη πίστα. Επιπλέον, ένα κομμάτι από τη στροφή 14 όπου γίνεται απαγωγή νερού είχε σπάσει.

Ο Pierre Gasly με την Alpha Tauri είχε μια εξαιρετική διαδικασία. Ο Γάλλος πήρε την 4η θέση και άφησε πίσω του τον Alex Albon με την δεύτερη Red Bull. Ο Charles Leclerc με τη soft γόμα ήταν στην 6η θέση, 0.575s μακριά από την κορυφή. Ακολούθησε η McLaren του Carlos Sainz, ενώ η Racing Point του Sergio Perez ήταν 8ος. Ο Lando Norris έφερε την δεύτερη McLaren στη 10άδα, ενώ ο Ocon της Renault ακολούθησε, 1s μακριά από τον Bottas.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Sebastian Vettel έμεινε μόλις στην 11η θέση, μπροστά από τον Daniil Kvyat. Καλή εμφάνιση από τον Kimi Raikkonen στην 13η θέση, ενώ ο Ricciardo δεν έκανε χρόνο με την soft λόγω προβλήματος στο DRS. O George Russell συνεχίζει την καλή εμφάνιση της Williams και θα παλέψει δυνατά να περάσει από το Q1. H Haas ήταν η πιο αργή ομάδα στο FP3, με τον Magnussen να έχει ταχύτερο χρόνο στο 1:18.287.

Αποτελέσματα FP3 GP Πορτογαλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles