spot_img

GP Τερουέλ FP3: Morbidelli ταχύτερος, καταστροφή για Ducati

O Franco Morbidelli ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Τερουέλ, έχοντας εντυπωσιακό ρυθμό.

Ο Ιταλός μπήκε με φρέσκο σετ ελαστικών στα τελευταία λεπτά και πίεσε. Οι χρόνοι ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους, όμως έγραψε το 1:47.333 και πήρε την 1η θέση. Ακολούθησε η Honda του Takaaki Nakagami, o οποίος έχει πραγματική ταχύτητα και μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Fabio Quartararo αντέδρασε και ήταν 0.068s πιο αργός από τον teammate του σε μια πολύ καλή προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Maverick Vinales έφερε όλες τις Yamaha στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 0.140s, με τον Alex Marquez να ακολουθεί με την πολύ δυνατή Repsol Honda. O Iker Lecuona πήρε την 6η θέση με τις Tech3 KTM να κερδίζουν τις εργοστασιακές και έχουν απευθείας συμμετοχή στο Q2.

O Alex Rins αυτή τη φορά θα είναι στο Q2 έχοντας κάνει τον 7ο χρόνο, μπροστά από τον Miguel Oliveira. Την 10άδα έκλεισαν οι Cal Crutchlow και Joan Mir. O πρωτοπόρος της βαθμολογίας ίδρωσε στο τέλος, όμως θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία στο Q2.

Οι διαφορές είναι τρομερά μικρές, με τους 10 πρώτους να τους χωρίζουν μόλις 0.382s. Η μάχη στις κατατακτήριες θα είναι τεράστια με πολλούς αναβάτες να χρειάζονται ένα καλό αποτέλεσμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Καμία Ducati δεν προκρίθηκε στο Q2, με τα αποτελέσματα να είναι απογοητευτικά. Ταχύτερος ήταν ο Jack Miller στην 11η θέση, ο οποίος θα δώσει μάχη με τον Andrea Dovizioso που δεν μπορεί να βρει τα σωστά πατήματα. Άσχημη εμφάνιση και για τις KTM. Μόλις στην 13η θέση ο Brad Binder, με τα προβλήματα στον έναν γύρο να συνεχίζονται. Από την άλλη, ο Pol Espargaro, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει έναν καλό χρόνο στην 16η θέση μόλις. Μόλις δύο οδηγοί ήταν ένα δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή στο τέλος του FP3.

Αποτελέσματα FP3 GP Τερουέλ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles