spot_img

GP Πορτογαλίας Race: Άπιαστος και ανίκητος Oliveira

Ο Miguel Oliveira ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελευταίο αγώνα του MotoGP στο 2020, κερδίζοντας το GP Πορτογαλίας με στυλ.

Ο Πορτογάλος έκανε εκπληκτική εκκίνηση και αμέσως εξαφανίστηκε από τους αντιπάλους του. Με μια σειρά από ταχύτατους χρόνους, άνοιξε τη διαφορά και έγινε ο πρώτος νικητής στην πίστα του Algarve. Μάλιστα κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στο 2020, με έναν τρομερό αγώνα. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο τρομερός Jack Miller με την Pramac Ducati, παίρνοντας την εκδίκησή του για την Βαλένθια. Στον τελευταίο γύρο βούτηξε στον Franco Morbidelli που πίεζε για όλο τον αγώνα και τον προσπέρασε. Ο Ιταλός προσπάθησε, αλλά η θέση είχε χαθεί. Όμως, έκλεισε στην 2η θέση στο Πρωτάθλημα οδηγών.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ducati ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών για το 2020. Αυτό ήταν το πρώτο Πρωτάθλημα των Ιταλών από το 2007.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Pol Espargaro έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και πήρε την 4η θέση, σε έναν φοβερό επίλογο για την KTM στο 2020. Ο Takaaki Nakagami έκανε επίσης έναν φοβερό αγώνα και πήρε την 5η θέση για την Honda. Φοβερή εμφάνιση και από τον Andrea Dovizioso με την εργοστασιακή Ducati. O Ιταλός έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό και πήρε στο Πρωτάθλημα την 4η θέση.

Ο Stefan Bradl έκανε τον καλύτερο φετινό του αγώνα στην 7η θέση για την Repsol Honda, μπροστά από τον επίσης γρήγορο Aleix Espargaro. O Alex Marquez πήρε την 9η θέση και ο Johann Zarco έκλεισε την πρώτη 10άδα του αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Απογοητευτικός αγώνας για την εργοστασιακή Yamaha, με τους Maverick Vinales και Valentino Rossi στις θέσεις 11 και 12. Ο Cal Crutchlow στο αντίο του από το MotoGP έμεινε 13ος. Τραγικό αγώνα για τον Fabio Quartararo, o οποίος έπεσε στην 8η θέση στο Πρωτάθλημα οδηγών. Ο Alex Rins είχε επίσης κάκιστη ημέρα στην 15η θέση.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Joan Mir, εγκατέλειψε τον αγώνα από την 16η θέση με πρόβλημα στα ηλεκτρονικά. Ο Ισπανός όμως ήταν πολύ αργός και δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό.

Αποτελέσματα Αγώνα GP Πορτογαλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles