spot_img

GP Σαουδικής Αραβίας: Αυτό είναι το τελικό grid

Δείτε τη σειρά εκκίνησης του grid για το GP Σαουδικής Αραβίας, το δεύτερο αγώνα της Formula 1 για την αγωνιστική σεζόν του 2024.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. Ο δεύτερος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής μας έδωσαν μια ιδέα του τι να περιμένουμε σήμερα. Όλα είναι ανοικτά στο σιρκουί πόλης υψηλών ταχυτήτων της Τζέντα, μία διαδρομή πολύ διαφορετική από αυτή του Μπαχρέιν που είδαμε μία εβδομάδα πριν.

Από θέση ισχύος και στη Σαουδική Αραβία θα ξεκινήσει ο Max Verstappen της Red Bull Racing. O Ολλανδός κατέκτησε την 34η pole position της καριέρας του με έναν εντυπωσιακό γύρο-ρεκόρ στις κατατακτήριες δοκιμές. Δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα έχει για δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari, o oποίος ευελπιστεί ότι η SF-24 του θα είναι πιο ανταγωνιστική στον αγώνα.

Πίσω τους θα βρίσκονται οι Sergio Perez και Fernando Alonso Ο Μεξικανός θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του 2023, ενώ ο Ισπανός θα είναι χαρούμενος με μία παρουσία στο βάθρο, έπειτα από την κακή εμφάνιση της Aston Martin στο Μπαχρέιν. Η McLaren Racing έκανε «κατάληψη» της τρίτης σειράς της εκκίνησης, μία ψηλότερη απ’ ότι μια βδομάδα πριν στο Μπαχρέιν, με τον Oscar Piastri να είναι μπροστά από τον Lando Norris.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Οι George Russell και Lewis Hamilton θα είναι στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης, με τους οδηγούς της Mercedes-AMG να είναι απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά της W15. Την πρώτη 10άδα συμπληρώνουν οι Yuki Tsunoda με RB και Lance Stroll με Aston Martin.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα κάνει στο σημερινό αγώνα ο Oliver Bearman. Ο Βρετανός αντικαθιστά τον Carlos Sainz στη Scuderia Ferrari και σήμερα εκκινεί από την 11η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles