spot_img

GP Σαουδικής Αραβίας QP: O Verstappen πήρε άλλη μία pole με άνεση

Δίχως να δυσκολευτεί και με έναν εντυπωσιακό χρόνο, ο Max Verstappen πήρε την pole position στο QP για το GP Σαουδικής Αραβίας της F1. 

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Σ. Αραβίας αναμενόταν να είναι μια διαδικασία ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με σκληρές μάχες.

Τελικά όμως εξελίχθηκε σε μια άνετη επικράτηση του Max Verstappen με τη Red Bull Racing, ο οποίος εξασφάλισε για δεύτερο αγώνα στη σειρά την πρώτη θέση στην εκκίνηση – και πρώτη φορά στην καριέρα του σε αυτήν την πίστα. Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari. O Μονεγάσκος δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ολλανδό, όμως πήρε το μέγιστο από το μονοθέσιό του και αύριο θα έχει την ευκαιρία να παλέψει μαζί του.

Ο Sergio Perez με την άλλη Red Bull ήταν 3ος και ο Fernando Alonso της Aston Martin ήταν 4ος. Ο Μεξικανός είχε μια απογοητευτική ημέρα, χάνοντας κατακράτος από τον Verstappen, ενώ ο Ισπανός χαμογελά. Η ASton Martin είναι πολύ δυνατή στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο υστερεί σε τελική ταχύτητα όπως απέδειξαν οι χρόνοι και τα δεδομένα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Ο Oscar Piastri της McLaren κατάφερε να κερδίσει τον teammate του Lando Norris και ήταν στην 5η θέση, ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή ήταν στα έξι δέκατα του δευτερολέπτου. Απογοητευτικές ήταν οι κατατακτήριες δοκιμές για τη Mercedes-AMG, καθώς οι George Russell και Lewis Hamilton εμειναν στις θέσεις 7 και 8, έχοντας μεγάλα παράπονα από τη συμπεριφορά του μονοθεσίου τους.

Ο Yuki Tsunoda έκανε μια φοβερή προσπάθεια και πήρε την 9η θέση, ενώ ο Lance Stroll εκλεισε την πρώτη 10άδα.

Αποτελέσματα QP GP Σαουδικής Αραβίας 

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles