spot_img

Ο Leclerc θέλει να κάνει την έκπληξη στον αγώνα της Τζέντα

Ο Charles Leclerc αναφέρθηκε στη διαφορά που έχει η Scuderia Ferrari από τη Red Bull Racing και ελπίζει στον αγώνα της Σ. Αραβίας να κάνει κάτι το καλύτερο.

Σε αντίθεση με μία εβδομάδα πριν στο Μπαχρέιν, ο Charlse Leclerc δεν κατάφερε να παλέψει για την pole position στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari επανέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, όμως αυτή τη φορά ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον poleman, Max Verstappen.

Έπειτα από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, στη Ferrari ήταν αισιόδοξοι πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στις κατατακτήριες, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Leclerc αναφέρθηκε με μία «δόση» πικρίας στις κατατακτήριες δοκιμές της Τζέντα.

«Δοκιμάσαμε κάτι καινούργιο στην αρχή του Q3 με έναν επιπλέον γύρο προθέρμανσης. Δεν μας βγήκε. Στο δεύτερο γύρο τα έδωσα όλα και η δεύτερη θέση ήταν αυτό που μπορούσε να πάρει το μονοθέσιο. Είμαι χαρούμενος με το γύρο μου. Κρίμα που είμαστε πιο μακριά απ’ όσο ελπίζαμε στις κατατακτήριες. Θα ήθελα στον αγώνα να τα πάμε καλά, να κάνουμε την έκπληξη και να κοντράρουμε τη Red Bull».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.


Για τον αγώνα του Σαββάτου, πρόσθεσε.

«Σίγουρα έχουμε κάνει βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με πέρυσι. Νιώθω πιο άνετα στο μονοθέσιο, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε ρυθμό αγώνα. Πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στο μονοθέσιο για αύριο, οπότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μέγιστο στον αγώνα. Θα δούμε το τι είναι πιθανό στον αγώνα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles