spot_img

Verstappen: «Πολλά μπορούν να συμβούν στον αγώνα»

O Max Verstappen μίλησε για την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Σαουδικής Αραβίας, και θέλει να κερδίσει τώρα ακόμη έναν αγώνα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκαν οι δεύτερες κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 στο 2024 για τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing με μία θαυμάσια προσπάθεια στην αρχή του Q3 στο σιρκουί πόλης της Τζέντα, κατέκτησε την pole position για το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

Αυτή ήταν η 34η pole της καριέρας του και πρώτη στο συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος διεξάγεται για τέταρτη φορά στην ιστορία του σπορ. Μετά το τέλος του Q3, ο Verstappenρωτήθηκε σχετικά με το πώς έζησε τις κατατακτήριες δοκιμές στην Τζέντα.

«Ήταν μια πολύ καλή ημέρα. Βελτιώσαμε από εχθές το μονοθέσιο κι αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση να επιτεθώ περισσότερο στις στροφές υψηλής ταχύτητας. Το πόσο θα πιέσεις στο όριο σε αυτή την πίστα εξαρτάται από την αυτοπεποίθηση που έχεις. Σήμερα ένιωσα πολύ άνετα με το μονοθέσιο. Είναι τρελό το πόσο γρήγορα οδηγούμε στην Τζέντα. Μετά την πρώτη προσπάθεια στο Q3 ήμουν πολύ χαρούμενος. Ένιωσα περίπου όπως στο γύρο που απέτυχα να κάνω το 2021. Αλλά τον ολοκλήρωσα. Διασκέδασα πολύ το γύρο μου και το μονοθέσιο είναι πολύ ωραίο στην οδήγηση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Για την ιστορία, ο Verstappen το 2021 ήταν σε έναν εξαιρετικό χρόνο στο τέλος του Q3 στις κατατακτήριες του GP Σαουδικής Αραβίας και ήταν πολύ πιθανό να πάρει την pole position. Όμως στην έξοδο από την τελευταία στροφή, έκανε λάθος, προσέκρουσε στον τοίχο και κατέστρεψε το πίσω μέρος του μονοθεσίου του.

Επιπλέον ρωτήθηκε και για το τι περιμένει στον αυριανό αγώνα διάρκειας 50 γύρων.

«Όπως έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, έχουν γίνει πολλοί τρελοί αγώνες. Πολλά μπορούν να συμβούν. Ο κόσμος λέει πως είναι αγώνας ενός pit-stop, είναι εύκολος, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος πως το μονοθέσιό μας θα λειτουργήσει καλά στον αγώνα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles