spot_img

GP Στυρίας FP1: Αρχή με Miller και 1-2 η Ducati

Ο Jack Miller ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τριήμερο του GP Στυρίας, καταγράφοντας τον κορυφαίο χρόνο στο FP1.

Ο Αυστραλός της Pramac Ducati μπήκε στα τελευταία λεπτά αποφασισμένος και με έναν πολύ καλό γύρο έγραψε το 1:23.859 και ολοκλήρωσε στην 1η θέση της κατάταξης. Ο χρόνος αυτός ήταν αρκετός για να τον κρατήσει 0.004s μπροστά από τον Andrea Dovizioso, o οποίος ξεκίνησε δυνατά το αγωνιστικό τριήμερο και θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του την Κυριακή. Ο ανταγωνισμός όμως θα είναι μεγάλος, με τον Miguel Oliveira να ολοκληρώνει στην 3η θέση 0.035s πίσω από τον Ιταλό και θέλει να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την εγκατάλειψη της προηγούμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 21 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι χρόνοι ήταν πολύ κλειστοί μετά και την πρώτη περίοδο δοκιμών, με τον Takaaki Nakagami να παίρνει την 4η θέση για την Honda, σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για το FP1. Πίσω του άφησε τον Joan Mir, ενώ ακόμα ένας κατασκευαστής έκανε την εμφάνισή του στη πρώτη 6άδα, με τον Franco Morbidelli να είναι η ταχύτερη Yamaha. Καλό ξεκίνημα από τους Brad Binder και Ikel Lecuona, με τους Maverick Vinales και Fabio Quartararo να κλείνουν τη πρώτη 10άδα.

Ο Pol Espargaro δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση, μόλις μία μπροστά από τον Michelle Pirro της Pramac Ducati. O Danilo Petrucci βρέθηκε 12ος μπροστά από τον πολύ καλό Bradley Smith, ενώ αρκετά πίσω στην 15η θέση ολοκλήρωσε ο Alex Rins.

Πολύ άσχημο ξεκίνημα για τον Valentino Rossi στην 17η θέση, όπως επίσης και για τον Cal Crutchlow που έμεινε 18ος και ο Aleix Espargaro στην 20η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα FP1 για το GP Στυρίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles