spot_img

GP Στυρίας FP2: Πάτησαν γκάζι Espargaro και οι Suzuki

O Pol Espargaro ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 για το GP Στυρίας και μπαίνει δυναμικά για την pole position στις κατατακτήριες.

Ο Ισπανός βγήκε στα τελευταία λεπτά με φρέσκο σετ ελαστικών και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο με άνεση, δείχνοντας πως μπορεί αυτή την εβδομάδα να φέρει τη νίκη στην KTM. Ο ταχύτερος χρόνος του ήταν στο 1:23.638 και άφησε 0.266s πίσω του τον Takaaki Nakagami με την LCR Honda που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στο τέλος της διαδικασίας για να πάρει την 2η θέση. Ακολούθησαν οι δύο Suzuki των Joan Mir και Alex Rins, με τους «μπλε» να είναι σε πολύ καλή φόρμα και να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Maverick Vinales ήταν η ταχύτερη Yamaha στην 5η θέση της κατάταξης, αλλά 0.422s μακριά από την κορυφή και σίγουρα θέλει να επαναλάβει την εκπληκτική του πρόοδο που έκανε πριν 7 μέρες για να πάρει την pole position το Σάββατο. Ο Miguel Oliveira φλέρταρε και πάλι με ένα καλό αποτέλεσμα και πήρε την 6η θέση, μπροστά από τον Franco Morbidelli και τον πολύ βελτιωμένο Aleix Espargaro που ήταν 8ος, αλλά ο χρόνος του δεν ήταν αρκετός για το Q2. Στο ίδιο μήκος κύματος ο Valentino Rossi στην 9η θέση, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Brad Binder, o οποίος βλέπει τον χρόνο του από το Q1 να του δίνει για την ώρα την πρόκριση στο Q2.

Δίχως χρόνο για απευθείας πρόκριση στο Q2 είναι ο Fabio Quartararo, o οποίος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έμεινε μόλις 14ος και θέλει οπωσδήποτε να βρει χρόνο για αύριο. Οι Andrea Dovizioso και Jack Miller έδωσαν τη προσοχή τους στις ρυθμίσεις για τον αγώνα, καθώς δεν έκαναν γρήγορους γύρους και θέλουν να είναι έτοιμοι να παλέψουν τη Κυριακή για την Ducati.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O καιρός θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς αν βρέχει αύριο στο FP3, τότε θα δούμε στο Q1 ονόματα όπως ο Valentino Rossi, o Fabio Quartararo και ο Cal Crutchlow που είναι για την ώρα εκτός.

Αποτελέσματα FP2 για το GP Στυρίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles