spot_img

GP Τερουέλ FP2: O Nakagami σε τρελό ρυθμό

Ο Takaaki Nakagami ολοκλήρωσε στην κορυφή των χρόνων μετά τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Τερουέλ, με την Honda να κυριαρχεί.

Ο Ιάπωνας της LCR Honda ήταν εντυπωσιακός και έκλεισε στη κορυφή των χρόνων στο 1:47.782 και ήταν ο ταχύτερος της ημέρας. H Honda βολεύεται απίστευτα στην Aragon και το δείχνουν και τα χρονόμετρα. Ο Maverick Vinales βρήκε κάτι το εντυπωσιακό στο FP2 και πήρε την 2η θέση στην κατάταξη, μόλις 0.175s πίσω από τον Nakagami. Πίσω του είχαμε ακόμα μια Honda, με τον Cal Crutchlow να κλείνει την πρώτη 3άδα της κατάταξης.

Ο Fabio Quartararo βελτιώθηκε πολύ γράφοντας το 1:48.164 στην 4η θέση, μπροστά από τις δύο Suzuki. O Joan Mir ξεπέρασε τον teammate του, Alex Rins, έχοντας δυνατούς χρόνους για το Q2 προς το παρόν. Πολύ καλή η εμφάνιση του Iker Lecuona όντας η ταχύτερη KTM της ημέρας, μπροστά από την Aprilia του Aleix Espargaro. O αδερφός του Pol τον ακολούθησε και πάλι στην κατάταξη, ενώ την 10άδα έκλεισε ο Alex Marquez έχοντας τον ταχύτερο γύρο από το FP1.

Διαβάστε επίσης: GP Πορτογαλίας FP1: Ο Βασιλιάς της Παρασκευής Bottas

Η πρώτη 10άδα του FP2 έχει προς το παρόν το εισιτήριο για το Q2 των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου. Η κατάταξη αναμένεται να αλλάξει, καθώς στο FP3 πολλοί είναι αυτοί που θα πιέσουν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πολύ άσχημη η εμφάνιση των Ducati στη διαδικασία. Ταχύτερος ήταν ο Johann Zarco στην 13η θέση, 0.750s μακριά από τη κορυφή. Οι KTM δυσκολεύτηκαν επίσης, ενώ και ο Franco Morbidelli είναι για την ώρα εκτός Q2. Οι εργοστασιακές Ducati είναι πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Ο Andrea Dovizioso ψάχνει ένα θαύμα να μείνει ζωντανός για τον Τίτλο, όμως σήμερα έκλεισε στην 18η θέση, ενώ ο Jack Miller ήταν τελευταίος.

Αποτελέσματα FP2 GP Τερουέλ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles