spot_img

GP Τερουέλ QP: Στη pole o εκπληκτικός Nakagami

O Takaaki Nakagami ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Τερουέλ, παίρνοντας μια πολύ μεγάλη pole position.

Ο Ιάπωνας βγήκε στα τελευταία λεπτά με φρέσκο σετ ελαστικών και έδειξε τη δύναμη του. Έχοντας την ταχύτητα όλη μέρα έγραψε το 1:46.882 και πήρε την παρθενική του pole position. Αυτή ήταν η πρώτη pole position της Honda μέσα στο 2020 και ήρθε από την ομάδα της LCR. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Franco Morbidelli, ο οποίος έφτασε κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. Στον τελευταίο του γύρο έμεινε 0.063s πίσω από τον Ιάπωνα και αύριο μπορεί να δώσει μάχη για την νίκη. Ο Alex Rins έκανε εξαιρετική εμφάνιση με την Suzuki και με τη βοήθεια του slipstream πήρε την 3η θέση. Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα έχει και πάλι την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο στην Aragon αύριο.

Διαβάστε επίσης: GP Πορτογαλίας FP3: Ξανά μπροστά Bottas και Mercedes

Ο Maverick Vinales έμεινε μόλις τον 4ο ταχύτερο χρόνο και δεν είναι στη πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Johann Zarco έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους αναβάτες της Ducati. Ήταν ο μοναδικός που πέρασε από το Q1 και με την GP19 θα ξεκινήσει από την 5η θέση. Δίπλα του είναι ο Fabio Quartararo, o οποίος έκανε λάθος στον τελευταίο του γύρο και έχασε την ευκαιρία να είναι ψηλότερα.

Ο Cal Crutchlow πήρε την 7η θέση σε μία ακόμα καλή εμφάνιση με την Honda. O Miguel Oliveira ήταν η ταχύτερη KTM Με χρόνο στο 1:47.509, ενώ ακολούθησε ο Pol Espargaro. O Alex Marquez ήθελε να είναι ψηλότερα από την 10η θέση, όμως ο αγώνας είναι το δυνατό του σημείο. Ο Iker Lecuona ακολούθησε 11ος μπροστά από τον Joan Mir. O πρωτοπόρος της βαθμολογίας είναι σε μειονεκτική θέση και αύριο θα δώσει τα πάντα για να παραμείνει πρώτος στη βαθμολογία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πολύ κακή εμφάνιση για την Ducati, με τον Andrea Dovizioso να φαίνεται να λέει αντίο στο Πρωτάθλημα. Ο Ιταλός θα ξεκινήσει μόλις από την 17η θέση. Ο Aleix Espargaro ήταν ο άτυχος του Q1, χάνοντας για μερικά χιλιοστά τη πρόκριση.

Αποτελέσματα QP GP Τερουέλ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles