spot_img

GP Βαλένθια FP1: Nakagami μπροστά, μικρές οι διαφορές

Ο Takaaki Nakagami ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Βαλένθια, στη διαδικασία γρήγορων γύρων.

Ο Ιάπωνας μπήκε με αυτοπεποίθηση και έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην Honda. Με έναν πολύ γρήγορο γύρο, έγραψε το 1:30.829 και πήρε την 1η θέση μπροστά από δύο Yamaha. Ο Franco Morbidelli ακολούθησε στην 2η θέση, με τον Maverick Vinales να είναι στην 3η , ξεκινώντας αρκετά θετικά το κρίσιμο τριήμερο. Η διαφορά μεταξύ τους ήταν στα 0.139s.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 13 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Pol Espargaro με τη δυνατή KTM, ξεκινώντας πολύ καλά ένα τριήμερο όπου ψάχνει τη νίκη. Πίσω του ήταν ο αδερφός του, Aleix, με την Aprilia. O Johann Zarco έκανε έναν πολύ δυνατό χρόνο και πήρε την 6η θέση. Αυτό έφερε πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές στις έξι πρώτες θέσεις.

Ο Andrea Dovizioso ήταν στην 7η θέση και μπροστά από την κορυφαία Suzuki. O Joan Mir είναι σε ένα κρίσιμο τριήμερο και μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα την Κυριακή. Ο Miguel Oliveira ήταν στην 9η θέση, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Stefan Bradl με τη δεύτερη ταχύτερη Honda.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε ο Alex Rins, μπροστά από τους Jack Miller και τον Valentino Rossi με την Yamaha. O Cal Crutchlow ακολούθησε μπροστά από τους Alex Marquez και Fabio Quartararo. O Γάλλος είχε μια δύσκολη διαδικασία και φαίνεται πως δεν βρήκε ακόμα τα πατήματα του. Ο Brad Binder είχε μια κακή περίοδο και ολοκλήρωσε μόλις στην 17η θέση της κατάταξης.

Αποτελέσματα FP1 GP Βαλένθια

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles