spot_img

GP Βαλένθια FP2: Προβάδισμα για την Ducati

Ο Jack Miller σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο FP2 του GP Βαλένθια, όντας μόλις 0,012s μπροστά από τον Pol Espargaro, με τον Bagnaia επίσης κοντά τους στην πρώτη 3αδα.

Η πίστα είχε στεγνώσει, συγκριτικά με το FP1, έτσι οι χρόνοι έπεσαν αρκετά και όλοι οι αναβάτες βελτίωσαν το γύρο τους.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Jack Miller με Ducati ήταν ο ταχύτερος της διαδικασίας με χρόνο 1:30.927, μόλις 0,012s μπροστά από τον Pol Espargaro με Honda, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Francesco Bagnaia με Ducati. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Alex Rins με Suzuki και στην 5η ο Jorge Martin με Ducati. Πολύ καλή επίδοση για τον Takaaki Nakagami με Honda, βρέθηκε στην 6η θέση, πίσω του ο Joan Mir με Suzuki. Τη 10αδα έκλεισαν οι Brad Binder με KTM, Andrea Dovizioso με Yamaha και Johann Zarco με Ducati.

Ο πρωταθλητής Fabio Quartararo (Yamaha) είχε μία πτώση στα πρώτα λεπτά του FP2 και περιορίστηκε στην 11η θέση, έχοντας πίσω του τον Aleix Espargaro με Aprilla. Ακολουθούσαν ο Franco Morbidelli με Yamaha και ο Alex Marquez με Honda.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Στις θέσεις 15 και 16 τερμάτισαν 2 ΚΤΜ, με τον Danilo Petrucci μπροστά από τον Iker Lecuona. Στην τελευταία 5αδα βρέθηκαν οι Miguel Oliveira με KTM, Maverick Vinales με Aprilla, Enea Bastianini και Luca Marini με Ducati, καθώς και ο Valentino Rossi με Yamaha.

Αποτελέσματα GP Βαλένθια FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles