spot_img

Το κράνος του Hamilton στο GP Βραζιλίας, προς τιμήν του Ayrton Senna

O Lewis Hamilton θέλησε για ακόμα μια φορά να τιμήσει τον Ayrton Senna και στο GP Βραζιλίας θα αγωνιστεί με ένα κράνος προς τιμήν του Βραζιλιάνου θρύλου της Formula 1.

Ο Lewis Hamilton, που έχει κερδίσει 2 φορές στο παρελθόν στην πίστα του Interlagos, θα έχει διαφορετικό livery στο κράνος του στο φετινό GP Βραζιλίας. Ο σχεδιασμός επαναφέρει το κίτρινο χρώμα στο κράνος του οδηγού της Mercedes, με το livery να θυμίζει, κατά κάποιον τρόπο, τον Ayrton Senna, έναν από τους ήρωες της παιδικής ηλικίας του Hamilton.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί με ειδικό κράνος στη Βραζιλία. Από το 2011 μέχρι το 2019, με εξαίρεση το 2014, είχε έναν ειδικό χρωματισμό για έναν από τους αγαπημένους του αγώνες στο καλεντάρι και πάντοτε τιμούσε τον Senna.

Για το φετινό αγώνα, ο Hamilton ευελπιστεί να του φέρει γούρι, καθώς βρίσκεται 19 βαθμούς πίσω από τον Max Verstappen της Red Bull Racing στο Πρωτάθλημα Οδηγών. Με τέσσερις αγώνες να απομένουν, η νίκη είναι μονόδρομος στο Σάο Πάολο.

Photo: Mercedes-AMG

Ο Βρετανός ανάρτησε μια συμβολική φωτογραφία (μονταρισμένη) στο twitter την Πέμπτη το βράδυ με τον ίδιο και τον Ayrton Senna κι έγραψε τα παρακάτω λόγια για το Βραζιλιάνο:

Η μεγαλύτερη “πηγή έμπνευσής μου”. Έχει να κάνει με τον τρόπο που οδηγούσε, το πάθος του για τη ζωή και για το άθλημα. Όμως, πάνω απ’ όλα, ήταν ο τρόπος που αντιμετώπισε μόνος του ένα σύστημα το οποίο δεν ήταν πάντοτε ευγενικό απέναντί του. Ας ζει για πάντα η κληρονομιά του Ayrton Senna, ειδικότερα “ζωντανή” αυτό το Σαββατοκύριακο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles