spot_img

Η αποκάλυψη του “Chaos” σε φυσικό μέγεθος (vid)

Μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε στην πρώτη παρουσίαση του ελληνικού ultracar, ήρθε στη δημοσιότητα μία πραγματική εικόνα του “Chaos”.

Στις 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Spyros Panopoulos Automotive (SPA) η πρώτη προβολή του ultracar “Chaos”. Ωστόσο, αυτό που προβλήθηκε ήταν μόνο κάποιες ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, κάτι που έφερε αντιδράσεις από ορισμένους φίλους της αυτοκίνησης. Το βράδυ της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου, όμως, είχαμε την πρώτη προβολή του αυτοκινήτου στις εγκαταστάσεις της εταιρίας SPA.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αυτή τη φορά, τα πλάνα του “Chaos” ήταν αντάξια της προώθησης και του hype που είχε δημιουργηθεί πριν την πρώτη του παρουσίαση. Τα πλάνα έδειχναν το ultracar σε πραγματικές διαστάσεις, παράλληλα με τη συνέντευξη του δημιουργού του, Σπύρου Πανόπουλου, στην ΕΡΤ. Ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων “διαλύει” τις αμφιβολίες που υπήρχαν ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη του “Chaos”, με τον Πανόπουλο να γράφει πρόσφατα στα social media.

Το πιο προηγμένο και το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στη Γη. Έρχεται από την Ελλάδα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι να βγει στο δρόμο το “Chaos” και να δοκιμαστούν οι επιδόσεις που έχουν αναφερθεί σε πραγματικές συνθήκες. Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα πρώτα σχόλια σχετικά με το πολύ όμορφο εσωτερικό του αυτοκινήτου και τις διάφορες τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες που έχει. Πάνω απ’ όλα, όμως, η κοινότητα του αυτοκινήτου περιμένει να επιβεβαιώσει τη δύναμη του κινητήρα που κρύβει το “Chaos” και αν όντως μπορεί να πετύχει τις επιδόσεις που υπόσχεται ο κατασκευαστής: τελική ταχύτητα πάνω από 500 χμ./ώρα, τα 0-100 χμ μόλις σε 1,55s, κλπ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το “Chaos” θα παρουσιαστεί από την ελληνική κυβέρνηση σε 4 μήνες. Το ultracar είναι προγραμματισμένο να δοκιμαστεί και στη φημισμένη εκπομπή “Top Gear”. Όπως αναφέρθηκε και στην πρώτη παρουσίασή του, η παραγωγή του “Chaos” θα είναι, φυσιολογικά, περιορισμένη και το κόστος του μεταβάλλεται, ανάλογα με την έκδοσή του: 5,5 εκ. ευρώ η “Earth Version” και 12,4 εκ. ευρώ η “Zero Gravity”.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles