spot_img

GP Βαλένθια FP3: Morbidelli σε τρομερό ρυθμό

Ο Franco Morbidelli ήταν ο ταχύτερος στη τελευταία περίοδο δοκιμών του GP Βαλένθια και διέλυσε τα χρονόμετρα, πριν τις κατατακτήριες.

Ο Ιταλός μπήκε στα τελευταία λεπτά και έγραψε το 1:31.168 και πήρε την 1η θέση με τον ταχύτερο χρόνο μέχρι στιγμής στο τριήμερο με την M1 του 2019. Ο Pol Espargaro ακολούθησε στην 2η θέση της διαδικασίας κάνοντας έναν πολύ καλό χρόνο για την KTM. Όμως ήταν 0.468s πίσω από την Yamaha. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Johan Zarco με την Ducati, παίρνοντας τη πρόκριση στα τελευταία λεπτά του FP3. Μάλιστα δεν είναι η μοναδική Ducati που πήρε απευθείας πρόκριση στο Q2.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 14 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Maverick Vinales πίεσε και έφερε την δεύτερη Yamaha στο Q2, κάνοντας έναν πολύ καλό χρόνο. Ο Joan Mir ίδρωσε αλλά πήρε το εισιτήριο με τον 5ο ταχύτερο χρόνο. Ο Takaaki Nakagami έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση για να πάρει την 6η θέση με την LCR Honda. O Miguel Oliveira επαλήθευσε την ταχύτητά του και σήμερα, ενώ ο Aleix Espargaro πήρε την 8η θέση.

Ο Fabio Quartararo πήρε την 9η θέση αλλά όχι την πρόκριση. Παρά το 1:30.867, τέθηκε για πρώτη φορά φέτος εκτός Q2. Τη 10άδα έκλεισε ο Danilo Petrucci με την εργοστασιακή Ducati.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι δύο ακόμα οδηγοί που πήραν τη πρόκριση για το Q2 είναι οι Jack Miller και Peco Bagnaia. Αυτό φέρνει συνολικά τρεις Ducati στο Q2, σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η κρίσιμη περίοδος κατατακτήριων δοκιμών, με τη πίεση να φτάνει στα όρια τους αναβάτες.

Αποτελέσματα FP3 GP Βαλένθια

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles