spot_img

GP Βαλένθια QP: Ο λόγος του Morbidelli

Ο Franco Morbidelli ήταν ο απόλυτος άρχοντας στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Βαλένθια, με τους διεκδικητές να έχουν άσχημα αποτελέσματα.

Ο Ιταλός μπήκε στο Q2 με αυτοπεποίθηση και έχτισε σιγά σιγά την ταχύτητά του. Με έναν τρομερό χρόνο στο τέλος, έγραψε το 1:30.191 και πήρε τη δεύτερη pole position στο 2020. Αυτό ήταν μια μεγάλη εξέλιξη, καθώς αύριο αποτελεί φαβορί για τη νίκη και μπορεί να βρεθεί ξανά στη διεκδίκηση του Τίτλου. Ο χρόνος ήταν πολύ σημαντικός, καθώς άφησε τον Jack Miller στη 2η θέση για 0.096s. H Ducati έδειξε πολύ δυνατή και αύριο μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ο Takaaki Nakagami είναι ακόμα ένας αναβάτης που θέλει ένα καλό αποτέλεσμα και πήρε την 3η θέση στη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 14 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Johann Zarco έκανε επίσης μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε για δεύτερη σερί εβδομάδα ένα δυνατό αποτέλεσμα. Με τρία λεπτά να απομένουν, οι KTM ήταν στο 1-2-3, αλλά ο Pol Espargaro δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 5η θέση, 0.362s πίσω από τον Morbidelli. O Maverick Vinales δεν είχε τη ταχύτητα που ήθελε και έκλεισε τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα, στην 6η θέση.

Ο Aleix Espargaro έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στην 7η θέση, μπροστά από τον Peco Bagnaia με την δεύτερη Pramac Ducati. Οι διαφορές άνοιξαν και ο πρώτος που ήταν εκτός μισού δευτερολέπτου ήταν ο Brad Binder στην 9η θέση. Ο Miguel Oliveira έκλεισε τη πρώτη 10άδα της κατάταξης για την KTM.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι διεκδικητές του Τίτλου δεν είχαν καθόλου καλή ημέρα. Ο Fabio Quartararo προκρίθηκε από το Q1 και ολοκλήρωσε μόλις 11ος. Το μοναδικό soft ελαστικό δεν βοήθησε, μένοντας 0.6s πίσω από τον teammate του. Ο Joan Mir που μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα έμεινε μόλις 12ος. Ο ρυθμός του ήταν κακός και αύριο έχει πολλή δουλειά να κάνει ώστε να στεφθεί Πρωταθλητής. Από την άλλη ο teammate του, Alex Rins, έμεινε μόλις στην 14η θέση για τον αυριανό αγώνα.

Αποτελέσματα QP GP Βαλένθια

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles