spot_img

GP Βαλένθια Race: Νέος Πρωταθλητής ο Mir

To GP Βαλένθια ανέδειξε ένα νέο αστέρι και ο Joan Mir κατέκτησε τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο, στη τρελή φετινή σεζόν του MotoGP.

O Ισπανός έκανε έναν φοβερό και σταθερό αγώνα. Δίχως λάθη, εκμεταλλεύτηκε πτώσεις των αντιπάλων του και είχε τη μαθηματική διαφορά στο τέλος του αγώνα. Με έναν αγώνα να απομένει, κατέκτησε το Πρωτάθλημα για την Suzuki, σε μια εκπληκτική χρονιά. Έτσι, διαδέχθηκε τον Marc Marquez, με την Ισπανία να κρατά τον Τίτλο για έναν ακόμα χρόνο.

Αυτό ήταν το πρώτο Πρωτάθλημα της Suzuki τα τελευταία 20 χρόνια και ήρθε σε μια από τις πιο αμφίρροπες χρονιές.

Διαβάστε επίσης: GP Τουρκίας Race: Υπόκλιση στον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Στη μάχη για τη νίκη του αγώνα είχαμε ένα θρίλερ. Οι Franco Morbidelli και Jack Miller έδωσαν μια φοβερή μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο, χαρίζοντας εκπληκτικές στιγμές. Αλλάζοντας θέσεις μεταξύ τους στον τελευταίο γύρο, όλα κρίθηκαν στη τελευταία στροφή. Ο αναβάτης της Yamaha ήταν μπροστά, πέρασε τη γραμμή τερματισμού στη κορυφή και πήρε τη νίκη από τον Αυστραλό. Το βάθρο των νικητών έκλεισε ο Pol Espargaro με την KTM. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί βάθρο του Pol σε δύο εβδομάδες.

Ο Alex Rins προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει το βάθρο, τερματίζοντας στην 4η θέση. Πίσω του ήταν ο Brad Binder o οποίος, αγώνα με τον αγώνα, χτίζει ταχύτητα. Στην 6η θέση ολοκλήρωσε ο Miguel Oliveira, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και πάλι στην Tech3 KTM. O Πρωταθλητής, Joan Mir, έκλεισε τον αγώνα στην 7η θέση με έναν πολύ σταθερό αγώνα. Ο Andrea Dovizioso βρέθηκε στην 8η θέση με μια ικανοποιητική εμφάνιση στον προ-τελευταίο του αγώνα στο MotoGP.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Aleix Espargaro έφερε την Aprilia στην 9η θέση της κατάταξης, έχοντας έναν σχετικά ήσυχο αγώνα. O Maverick Vinales έκλεισε τη 10άδα σε έναν ακόμα τραγικό αγώνα για την εργοστασιακή Yamaha. O Peco Bagnaia έμεινε στην 11η θέση μπροστά από τον Valentino Rossi με τη δεύτερη εργοστασιακή Yamaha και δύο ακόμα Honda. O Fabio Quartararo είχε έναν τραγικό αγώνα, κάνοντας κακή εκκίνηση και στη συνέχεια είχε πτώση.

Αποτελέσματα GP Βαλένθια

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles