spot_img

GP Βαρκελώνης FP1: Marquez μπροστά και ο Crutchlow ακολουθεί

Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην 1η θέση σε ανάμεικτες συνθήκες οδήγησης.

Στην έναρξη του FP1, η πίστα ήταν αρκετά βρεγμένη, καθώς το προηγούμενο βράδυ επικρατούσαν καταιγίδες στη περιοχή. Η πίστα στέγνωσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς ο ήλιος έλαμπε και οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές. Έτσι, οι χρόνοι δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικοί καθώς υπήρξαν μερικές εκπλήξεις.

Αυτός που κατάφερε να είναι πολύ δυνατός από την αρχή ήταν ο Marc Marquez. O πρωταθλητής έγραψε τα 1:45.875 και άφησε πίσω του τον Cal Crutchlow που έμεινε στην θέση για 0.3s.

H Honda έκανε το 1-2 στη διαδικασία, με μία Ducati να ακολουθεί στην 3η θέση. Ο νικητής του αγώνα στο Mugello, Andrea Dovizioso, ήταν 0.630s πιο αργός από τον Ισπανό, όμως οι διαφορές δύσκολα θα παραμείνουν έτσι. Ο Dani Pedrosa ήταν η τρίτη Honda στις 4 πρώτες θέσεις, ενώ η πρώτη Yamaha ήταν ο Jonas Folger στην 5η θέση.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Maverick Vinales, ήταν 6ος, ενώ πολύ πιο πίσω ήταν οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi. O Ισπανός ήταν μόλις 13ος, ενώ ο Ιταλός ήταν 17ος παρά τους 15 γύρους που συμπλήρωσε.

Αποτελέσματα FP1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles