spot_img

GP Βραζιλίας FP2: O Ocon συνέχισε τις εκπλήξεις στο Σάο Πάολο

Ο Esteban Ocon ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Βραζιλίας, σε μία διαδικασία όπου ολες οι ομάδες επικεντρώθηκαν στον Αγώνα Sprint και το Grand Prix. 

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Βραζιλίας, τον εικοστό-πρώτο αγώνα της Formula 1 στο 2022, με τον Esteban Ocon να είναι ο ταχύτερος οδηγός. Ο Γάλλος της Alpine με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:14,604 και πήρε την 1η θέση, λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του τελευταίου Αγώνα Σπριντ στο 2022.

Στη 2η θέση ολοκλήρωσε ο Sergio Perez της Red Bull Racing, ο οποίος ήταν λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Οκόν. Ο George Russell της Mercedes-AMg ήταν στην 3η θέση, επίσης με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Όμως καμία ομάδα δεν κοιτούσε να γράψει τον ταχύτερο χρόνο στο FP2.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Η διαδικασία αντιμετωπίστηκε από ομάδες ως ένας τρόπος ώστε να πάρουν δεδομένα για τον Αγώνα Σπριντ και το Grand Prix της Κυριακής. Οι οδηγοί δοκίμασαν διαφορετικές γόμες ελαστικών, για να δουν τη διάρκεια ζωής τους και να καταστρώσουν στρατηγικές για το υπόλοιπο τριήμερο.

Η θερμοκρασία ασφάλτου θα είναι χαμηλότερη απόψε και αύριο σε σύγκριση με το FP2 και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Το μεγάλο ερώτημα για την ώρα είναι το ποιος θα ρισκάρει με τη μαλακή γόμα ελαστικών στο σπριντ των 24 γύρων. Ενδιαφέρον είχε το γεγονός πως οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, ήταν εκτός 10άδας και είχαν παράπονα κυρίως από τη μεσαία γόμα ελαστικών.

Αποτελέσματα FP2 GP Βραζιλίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles