spot_img

GP Βραζιλίας QP: Ο Verstappen «χτύπησε» την ύστατη στιγμή

Ο Max Verstappen ήταν ο πρωταγωνιστής στο QP του GP Βραζιλίας και θα εκκινήσει από θέση ισχύος τον αγώνα της Κυριακής. 

Οι κατατακτήριες στη Βραζιλία έγιναν Παρασκευή καθώς το GP Βραζιλίας είναι το τελευταίο 3ήμερο της F1 που περιλαμβάνει Αγώνα Σπριντ. Σε μια περίοδο που διακόπηκε λίγο πριν από το τέλος της λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ο Max Verstappen με τη Red Bull Racing εξασφάλισε την 11η pole position φέτος και την 31η πρώτη της καριέρας του.

Δίπλα του στη 2η θέση και στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα έχει τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari και τρίτος ήταν ο Lance Stroll με την Aston Martin. Οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν δραματικά στο Q3, κάνοντας την οδήγηση ιδιαίτερα δύσκολη για όλους τους οδηγούς.

Έτσι οι δύο Aston Martin κατέλαβαν τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, ενώ στην τρίτη σειρά θα είναι οι Lewis Hamilton και George Russell της Mercedes-AMG. Ο Lando Norris δεν είχε καθαρό γύρο και ήταν μόλις στην 7η θέση, μπροστά από τον Carlos Sainz.

O Oscar Piastri έκανε ένα μεγάλο λάθος στη στροφή 13 και βγήκε εκτός πίστας. Λόγω της κίτρινης σημαίας που προκάλεσε, ο Sergio Perez έκοψε ρυθμό και κατετάγη μόλις στην 9η θέση για το grid του αγώνα της Κυριακής.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 

Aποτελέσματα QP GP Βραζιλίας 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles