spot_img

H Aston Martin θέλει να ανέβει επίπεδο το 2023

Με μια απογοητευτική σεζόν να μην παίρνει διαφορετική εξέλιξη προς το καλύτερο, στην Aston Martin έχουν ήδη επικεντρωθεί στο 2023 με στόχο να επιστρέψουν πιο ανταγωνιστικοί.  

Η Aston Martin αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες από το ξεκίνημα της σεζόν. Το αγωνιστικό της πακέτο δημιούργησε πολλά ερωτήματα και προβλήματα στους μηχανικούς και οδηγούς της ομάδας. Οι Sebastian Vettel και Lance Stroll καθ’ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος έχουν βρεθεί να μονομαχούν περισσότερο με το ίδιο το μονοθέσιο παρά με τους αντιπάλους. 

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mike Krack, υποστήριξε πως πριν ολοκληρωθεί καν το φετινό Πρωτάθλημα το ενδιαφέρον τους βρίσκεται από τώρα στην σεζόν του 2023.

«Αν και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την απόδοση της AMR22 και έχουμε μια μικρή ομάδα ατόμων που δουλεύουν πάνω σε αυτό. Έχουμε όμως ήδη στρέψει την προσοχή μας στην AMR23 εδώ και καιρό, γιατί τι μονοθέσιο αυτό πρέπει να αποδώσει εντός πίστας από την αρχή. Η νέα σεζόν και το νέο μονοθέσιο είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεπεράσουμε τους ανταγωνιστές μου». 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τελευταίες εξελίξεις της Formula 1.

Η βρετανική ομάδα του Lawrence Stroll παρά το γεγονός ότι έχει προσπαθήσει να βελτιώσει την εμφάνιση της εντός πίστας, παραμένουν μακριά από τις ομάδες του midfield. Η AMR22 στον αεροδυναμικό της σχεδιασμό έχει αξιοσημείωτες διαφορές χωρίς όμως να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παρ΄ όλα αυτά, ο Krack  υποστηρίζει πως συνεχίζουν τις προσπάθειές τους ακόμα και αν δεν αντικατοπτρίζονται εντός πίστας. 

«Έχουμε κάνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά όλα είναι σχετικά. Πολλοί θεωρούς ότι οι αναβαθμίσεις δεν λειτουργούν γιατί δεν έχουμε ανέβει στην κατάταξη. Οι αναβαθμίσεις δούλεψαν, αλλά όχι αρκετά ώστε να φτάσουμε τους υπόλοιπους. Στο Grand Prix Ισπανίας φέραμε ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων όμως καινούρια sidepods, πάτωμα, κάλυμμα κινητήρα, τροποποιήσεις στην μπροστά ανάρτηση και πολλά ακόμα ώστε και τα δυο μονοθέσια να ακολουθούν τις πρόσφατες προδιαγραφές. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και η προσπάθεια από όλους στην ομάδα ήταν τρομερή».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Aston Martin βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών με 20 βαθμούς.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles