spot_img

H F1 είναι θετική για Grand Prix στην Ελλάδα

O CEO της Formula 1, Stefano Domenicali, μίλησε για το ενδεχόμενο να δούμε Grand Prix του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα έκανε τη μεγάλη της επιστροφή στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με το Ράλλυ Ακρόπολις να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια και τόσο το 2021 όσο και το 2022, να αποτελεί το highlights της σεζόν του WRC.

Μία δήλωση του ισχυρού άνδρα της Formula 1, έρχεται να γεννήσει προσδοκίες για τους Έλληνες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού για Grand Prix στη χώρα μας. Ο CEO της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μίλησε στην εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ και απάντησε σε σχετική ερώτηση της Μαρίας Θωμά.

«Είχε γίνει μια προσέγγιση πριν από δύο χρόνια. Έκτοτε δεν είχαμε νέα. Μας ενδιαφέρει, αν πρόκειται για μία σοβαρή, δυνατή πρόταση και σε μία εμβληματική τοποθεσία, είμαστε θετικοί».

Με τον τρόπο αυτό ρίχνει πλέον το μπαλάκι προς την ελληνική πλευρά, ώστε να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες. Και φυσικά, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει καταθέσει προς τους τουριστικούς φορείς την πρόταση για την κατασκευή πίστας διεθνών προδιαγραφών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, με πρώτο στόχο τη φιλοξενία αγώνα του MotoGP.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles