spot_img

Η Ferrari ανακοίνωσε τη παρουσίαση του μονοθεσίου του 2020

Η Ferrari έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε ημερομηνία για τη παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου, με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2020.

Η Scuderia είχε ένα δύσκολο 2019, από το οποίο πήρε μόλις τρεις νίκες σε Βέλγιο, Ιταλία και Σιγκαπούρη, με την SF90-H να είναι ένα δύσκολο μονοθέσιο στη παραγωγή κάθετης δύναμης, όμως στην ευθεία ήταν το πιο παραγωγικό του grid. Όμως πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η σεζόν και κλείσει το 2019, η ομάδα ανακοίνωσε την ημερομηνία όπου θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο.

Συγκεκριμένα, το νέο κόσμημα της ομάδας του Maranello θα αποκαλυφθεί στις 11 Φεβρουαρίου, αρκετά νωρίς σε σχέση με τη φετινή σεζόν, με την ομάδα να θέλει να επικεντρωθεί στην έντονη εξέλιξη της σεζόν και φυσικά στο άκρως σημαντικό 2021. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, πως ο χρωματισμός του 2019 θα παραμείνει και το 2020.

Οι κανονισμοί παραμένουν σταθεροί για το 2020 και το νέο μας μονοθέσιο θα είναι η εξέλιξη αυτού που είχαμε τη φετινή χρονιά. Επιπλέον θα συνεχίσουμε στη κατεύθυνση που είχαμε θέσει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε και να επιστρέψουμε στις νίκες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles