spot_img

Ferrari – Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αξίζουν συγχαρητήρια στην Mercedes

O CEO της Ferrari, Louis Camilleri, ξεκαθάρισε πως η ιταλική εταιρία θα επικεντρωθεί στο να ξεφύγει από την τωρινή αγωνιστική «τρύπα».

Το GP Τοσκάνης αποτέλεσε ένα απογοητευτικό αγώνα για την ομάδα του Maranello. H Ferrari γιόρτασε τα 1000 Grand Prix στην Formula 1, όχι όμως με τον τρόπο που θα περίμενε. Η αγωνιστική της πτώση συνεχίστηκε στο Mugello, παίρνοντας μόλις 5 βαθμούς, μένοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών τα τρία τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε διαδικασία ανασυγκρότησης, με τον επικεφαλής της, Mattia Binotto, να έχει πλέον τον έλεγχο πάνω του.

Τώρα, ο Camilleri έρχεται να προσγειώσει τους οπαδούς της ομάδα σχετικά με τις αγωνιστικές απαιτήσεις του 2021. Εστιάζει στα προβλήματα της ομάδας που πρέπει να λυθούν και η υπομονή θα ανταμειφθεί.

Ρεαλιστικά, θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε πολλή απόδοση το 2021. Στην Formula 1, πάντα μαχόμαστε με τον χρόνο στη πίστα και στην εξέλιξη. Δεν υπάρχει η μαγική σφαίρα. Θα μας πάρει πολύ χρόνο. Ελπίζω με λίγο περισσότερο ελαστικούς κανονισμούς του χρόνου, τουλάχιστον να ανακάμψουμε από εδώ που είμαστε. Είμαστε σε μία τρύπα. Γνωρίζουμε πως είμαστε στο κενό. Υπάρχει μία σειρά από παράγοντες για την απόδοση μας, αλλά ότι και να πω θα είναι σαν να λέω δικαιολογίες. Και δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να επικεντρωθούμε στα προβλήματα μας, να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στη θέση την οποία μας αρμόζει.

Τέλος, μίλησε για την Mercedes και έδωσε τα συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της.

Μπορώ να πω συγχαρητήρια στην Mercedes. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τους βγάζω το καπέλο. Μένει να δούμε όμως αν οι κανονισμοί του 2022 θα μας φέρουν στη κορυφή.

Ακούστε την εκπομπή για την F1 “Slipstream”, με την ανάλυση του Grand Prix Τοσκάνης και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles