spot_img

Mir: «Δεν θα ξεχάσω το προσπέρασμα στον Rossi»

Ο Joan Mir έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του στο MotoGP, με το κερασάκι στη τούρτα να είναι το προσπέρασμά του στον Valentino Rossi για το βάθρο.

O Ισπανός έκανε ακόμα έναν καταπληκτικό αγώνα με τη Suzuki του, δείχνοντας εξαιρετικό ρυθμό. Στο τέλος φάνηκε πιο δυνατός και από τον teammate του, Alex Rins και έκανε την επίθεση του για το βάθρο. Στον τελευταίο γύρο στη στροφή 9, έκανε τη κίνηση πάνω στον Valentino Rossi. Με τρομερή ακρίβεια, μπήκε στην εσωτερική και κατάφερε να προσπεράσει, παίρνοντας την 3η θέση και το βάθρο.

Για το προσπέρασμα πάνω στον Rossi, ήταν εκστασιασμένος, καθώς είναι μια κίνηση που δεν θα τη ξεχάσει ποτέ. Επιπλέον, ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που πήρε.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δώσαμε το 100%. Στην αρχή δεν είχα καλή πρόσφυση και δεν μπορούσα να μείνω κοντά στους πρώτους. Μετά που το ελαστικό είχε λίγη φθορά, κατάφερα να είμαι σταθερός στις ανοιχτές στροφές και οι χρόνοι έρχονταν εύκολα. Άρχιζα να καλύπτω τη διαφορά από τους οδηγούς που πάλευαν για το βάθρο και σκεφτόμουν ότι με το ρυθμό που είχα μπορούσα να ανέβω στο βάθρο. Στον τελευταίο γύρο, το προσπέρασμα στον Valentino δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Λυπάμαι γι’ αυτόν, αλλά σήμερα ήταν η μέρα μου.

Η εξέλιξη αυτή, απέτρεψε από τον Valentino Rossi να πανηγυρίσει το 200ο βάθρο της καριέρας του. Επιπλέον, το αποτέλεσμα αυτό τον φέρνει ανάμεσα στους διεκδικητές του Τίτλου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles