spot_img

H Ferrari έκανε μόνο ένα λάθος στην Ιαπωνία

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur, μίλησε σχετικά με τον τέταρτο αγώνα της Formula 1 που έγινε στην Ιαπωνία και τις βλέψεις της ομάδας του.

Δίχως αμφιβολία οι Carlos Sainz και Charles Leclerc πήραν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στο Grand Prix Ιαπωνίας, παρά τη διαφορά από τον νικητή Max Verstappen. Εκκινώντας από τις θέσεις 4 και 9 κατάφεραν να τερματίσουν στις θέσεις 3 και 4, έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Ο Ισπανός ανέβηκε στο βάθρο για τρίτη φορά εφέτος ενώ ο Μονεγάσκος αναδείχθηκε «Driver of the Day». Ένα αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσαν να πετύχουν δίχως τη σωστή στρατηγική.

Για τον αγώνα της Ferrari στην Ιαπωνία μίλησε ο επικεφαλής της, Fred Vasseur στο F1TV.

«Ήταν ένας καλός αγώνας για την ομάδα. Η φθορά των ελαστικών μας ήταν καλή, είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Η στρατηγική και τα pit-stops πήγαν επίσης καλά. Αν κάναμε κάτι λάθος, αυτό ήταν οι κατατακτήριες δοκιμές. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στις κατατακτήριες δοκιμές».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Όσο για τη μάχη των οδηγών του και τις εντολές της ομάδας να έχουν μια καθαρή μάχη, ο Γάλλος είπε.

«Αμφότεροι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Γνωρίζαμε πως θα έχουν διαφορετική στρατηγική μεταξύ τους. Όλα πήγαν πολύ καλά και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά των οδηγών. Μεταξύ τους δεν έχασαν ούτε ένα δέκατο του δευτερολέπτου, το οποίο ήταν ιδανικό».

Με το αποτέλεσμα της Ιαπωνίας η Ferrari είδε τη διαφορά της από τη Red Bull Racing στο πρωτάθλημα κατασκευαστών να αυξάνεται.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles