spot_img

O Hamilton αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη Ferrari

O Lewis Hamilton δέχθηκε μία πολύ άβολη ερώτηση που τον έκανε να αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου του GP Ιαπωνίας.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα που πήρε στη Σουζούκα, τερματίζοντας 9ος. Το πλάνο της Mercedes-AMG F1 ήταν να ακολουθήσει στρατηγική ενός pit-stop, όμως ο ρυθμός αγώνας της W15 στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν κακός. Ο Hamilton ανέφερε πως είχε υπερβολική υποστροφή και δεν μπορούσε να οδηγήσει το μονοθέσιο όπως θα ήθελε, κάτι που ήταν εμφανές στη μετάδοση του αγώνα.

Μετά το τέλος του Grand Prix Ιαπωνίας o Lewis Hamilton αποχώρησε ενοχλημένος από τη συνέντευξη Τύπου. Ο λόγος ήταν ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη Scuderia Ferrari και αν ζηλεύει το ρυθμό των κόκκινων μονοθεσίων.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Ανυπομονείς να οδηγήσεις για τη Ferrari; Γιατί αυτή τη στιγμή είναι πολύ ταχύτερη από τη Mercedes».

Ο Hamilton εμφανώς ενοχλημένος απάντησε: «Δεν έχεις καμία καλύτερη ερώτηση να κάνεις;», και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου.

Μετά από τέσσερις αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, o Hamilton βρίσκεται στην 9η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και όλα δείχνουν πως ήδη η υπόθεση τίτλος έχει κάνει φτερά.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles