spot_img

H Ferrari έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημά της με την SF-24

H Scuderia Ferrari πιστεύει πως έκανε τεράστια πρόοδο σε ορισμένους τομείς που την περιόρισαν σημαντικά με το προηγούμενο μονοθέσιο.

Στις χειμερινές δοκιμές της Formula 1 στο Σακχίρ του Μπαχρέιν η Scuderia Ferrari ήταν η ομάδα που ξεχώρισε με την απόδοσή της. Οι Carlos Sainz και Charles Leclerc σημείωσαν τους δύο ταχύτερους γύρους του τριημέρου και άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις ενόψει της πρεμιέρας της σεζόν.

Η νέα SF-24 είναι ένα πολύ διαφορετικό μονοθέσιο από αυτό του 2023 και βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Αυτό το παραδέχονται τόσο οι οδηγοί όσο και οι παράγοντες της ιταλικής ομάδας. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο στόχος του σχεδιαστικού τμήματος ήταν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του μονοθεσίου και φαίνεται πως όχι μόνο πέτυχαν αλλά ξεπέρασαν τους στόχους τους.

Ο Charles Leclerc δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την πρόοδο της Ferrari και με τη συμπεριφορά της SF-24 στην πίστα.

«Ειλικρινά θα σας το πω. Από τον πρώτο γύρο στον προσομοιωτή, το μονοθέσιο ήταν πολύ πιο εύκολο στην οδήγηση ειδικά όταν υπήρχε μεγάλη ένταση ανέμου. Στο Μπαχρέιν ήμασταν πολύ σταθεροί αμέσως. Αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στον αγώνα. Όμως όπως έχω προαναφέρει η οδηγησιμότητα ενός μονοθεσίου και η ανταγωνιστικότητά του είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Πέρυσι είχαμε δυσκολευτεί πολύ να έχουμε συνοχή στο ρυθμό μας. Είμαι αισιόδοξος πως κάναμε βήματα προς τα εμπρός. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα εφέτος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 


Οι εντυπώσεις που άφησε η Ferrari στις χειμερινές δοκιμές είναι πολύ θετική. Για πολλούς είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να συναγωνιστεί τη Red Bull Racing στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος αγώνας του 2024, το Grand Prix Μπαχρέιν, είναι προγραμματισμένο για τις 2/3 στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles