spot_img

H Ferrari κάνει μαθήματα ψυχολογικής υποστήριξης της ομάδας της F1

Στη Ferrari προσπαθούν να κάνουν τα πάντα ώστε να αλλάξει η αγωνιστική της εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα της F1.

Δεν είναι μυστικό πως η Scuderia Ferrari διανύει μια πολύ δύσκολη σεζόν. H ιταλική ομάδα ήλπιζε πως θα πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ διαφορετική. Η SF-23 είναι πιο αργή του ανταγωνισμού και αυτό έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Στο Grand Prix Ισπανίας η Ferrari παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων που άλλαξε την εμφάνιση του μονοθεσίου της. Η αλλαγή φιλοσοφίας σχεδιασμού έχει ως στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται προς ώρας στον ορίζοντα.

Για τη φετινή αγωνιστική της ιταλικής ομάδας, μίλησε στο Bloomberg Market Capital Forum ο CEO της Ferrari, Benedetto Vigna, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ιαπωνικό ρητό: «Nana korobi, ya oki».

Αυτό μεταφράζεται:

 «Αν πέσεις κάτω επτά φορές, τότε πρέπει να σηκωθείς οκτώ», θέλοντας με τον τρόπο του να εμψυχώσει την αγωνιστική ομάδα του Μαρανέλο.

Επιπλέον ο Βίνια πρόσθεσε: «Αυτό ισχύει στη ζωή και ισχύει και στη Formula 1. Δεν είναι εύκολο. Μερικές φορές χάνεις πολύ έδαφος και δεν μπορείς να δεις το φως στην άκρη του τούνελ. Όμως με σκληρή δουλειά, πάθος και με τις σωστές ικανότητες στο τέλος θα ανακάμψουμε».

Επιπλέον ο Vigna πρόσθεσε.

«Αυτό ισχύει στη ζωή και ισχύει και στη Formula 1. Δεν είναι εύκολο. Μερικές φορές χάνεις πολύ έδαφος και δεν μπορείς να δεις το φως στην άκρη του τούνελ. Όμως με σκληρή δουλειά, πάθος και με τις σωστές ικανότητες στο τέλος θα ανακάμψουμε».

Στη φετινή σεζόν η Ferrari μετρά μόλις μία παρουσία στο βάθρο. Στο Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, ο Σαρλ Λεκλέρ τερμάτισε στην 3η θέση, πίσω από τους οδηγούς της Red Bull Racing. Ωστόσο ο Μονεγάσκος είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας οδηγών με 54 βαθμούς, ενώ ο πρωτοπόρος, Max Verstappen, έχει 195 βαθμούς.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles