spot_img

Hamilton: «Ο Verstappen θα ξεπεράσει το ρεκόρ νικών μου»

O Lewis Hamilton πιστεύει πως δεν θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες νίκες στη Formula 1.

Δίχως αμφιβολία, ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των πιο επιτυχημένων οδηγών της Formula 1. Έχει κατακτήσει 7 παγκόσμιους τίτλους και ισοβαθμεί στην κορυφή της σχετικής λίστας με τον Michael Schumacher. Επιπλέον μετρά 103 νίκες και άλλες τόσες pole position στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ, ενώ έχει ανέβει 194 φορές στο βάθρο, όντας πρώτος σε αυτές τις τρεις κατηγορίες.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #117 με την ανάλυση του GP Καναδά. Βρείτε το Link με ένα κλικ εδώ.

Όμως o 38χρονος Βρετανός πιστεύει ότι τα ρεκόρ του θα σπάσουν σύντομα και η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Στο πλαίσιο του Grand Prix Καναδά, ο Hamilton ρωτήθηκε αν μπορεί ο Max Verstappen να τον ξεπεράσει τα επόμενα χρόνια.

«Έχει μια τεράστια καριέρα μπροστά του, οπότε σίγουρα θα ξεπεράσει το ρεκόρ μου. Εξάλλου τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο ίδιος βρίσκεται σε μία φοβερή ομάδα. Πρέπει εμείς στη Mercedes να δουλέψουμε σκληρά ώστε να επεκτείνω το ρεκόρ νικών μου. Ελπίζω να πάρω μερικές ακόμη νίκες τώρα στο τέλος της καριέρας μου. Ελπίζω να είμαστε ακόμη πιο κοντά από πλευράς ανταγωνισμού. Ο Μαξ κάνει εξαιρετική δουλειά στην πίστα και μέχρι τώρα είχε μια φανταστική καριέρα, οπότε σίγουρα θα ξεπεράσει τα ρεκόρ μου. Δουλεύω σκληρά ώστε να τον καθυστερήσω λίγο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles