spot_img

Η Ferrari SF21 παρουσιάστηκε και είναι εντυπωσιακή

Η Scuderia Ferrari αποκάλυψε και επίσημα το μονοθέσιο του 2021, με την SF21 να κάνει το ντεμπούτο της στον φωτογραφικό φακό.

Η ιταλική ομάδα ήταν η τελευταία που αποκάλυψε το αγωνιστικό με το οποίο θα αγωνιστεί στην F1 φέτος. Το νέο μονοθέσιο αποτελεί τον διάδοχο αυτού που έτρεξε στο 2020, το οποίο δεν εξελίχθηκε καλά. Η απόδοση της Ferrari ήταν κακή, φέρνοντας το χειρότερο αποτέλεσμα στη βαθμολογία της τα τελευταία 40 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο Glickenhaus στο automotonews: «Όλα πηγαίνουν εξαιρετικά»

Εξωτερικά, η Ferrari SF21 του 2021 θυμίζει ιδιαίτερα την SF1000 του 2020. Όμως, οι αλλαγές είναι πολλές, με την Ferrari να εστιάζει στο πίσω μέρος. Το εμπρός ρύγχος έχει αλλάξει αρκετά έχοντας μια πολύ επιθετική εμφάνιση. Επιπλέον, το χρώμα έχει αλλάξει επίσης στο πίσω μέρος, έχοντας τον ίδιο χρωματισμό με αυτόν του Mugello το 2020.

Με το νέο μονοθέσιο, θέλει να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα χτίζοντας σε ένα λαμπρό 2022. Οι αλλαγές στο εσωτερικό που έχουν γίνει είναι για να επανέλθει η ομάδα στην κανονικότητα. Η αναδιάρθρωση ξεκίνησε με το οδηγικό δίδυμο.

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Charles Leclerc μπαίνει στην τρίτη του σεζόν με την ομάδα και δίπλα του θα έχει έναν νέο teammate. Ο Carlos Sainz κάνει το βήμα από την McLaren στην Ferrari, αντικαθιστώντας τον Sebastian Vettel. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2007 όπου η Ferrari ξεκινά σεζόν στην F1 και δεν έχει στις τάξεις της έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Οι περιορισμοί στην χρήση της αεροδυναμικής σήραγγας και του CFD θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την Ferrari. Έχοντας πολύ περισσότερο διαθέσιμο χρόνο από την Πρωταθλήτρια Mercedes, έχει ένα πλεονέκτημα για το 2022. Ο Mattia Binotto έχει δηλώσει πως η προσοχή έχει στραφεί στην επόμενη σεζόν. Η διαφορά από τις κορυφαίες ομάδες θα καθορίσει την ολοκληρωτική προσήλωση στο 2022.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Για το 2021 η Scuderia θέλει να έχει μια επιτρεπτή σεζόν όπου θα μπορέσει να χτίσει στο 2022 και να βελτιωθεί από την 6η θέση της περασμένης χρονιάς.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles