spot_img

Ο Glickenhaus στο automotonews: «Όλα πηγαίνουν εξαιρετικά»

Ο James Glickenhaus μίλησε αποκλειστικά στο Automotonews.gr και τον Στάθη Κοκκορόγιαννη για τις δοκιμές του νέου SCG 007 Hypercar.

Η Scuderia Cameron Glickenhaus κάνει το ντεμπούτο της στο WEC το 2021 με το νέο της Hypercar. Η προετοιμασία της ομάδας ήταν περιπετειώδης, καθώς καθυστερήσεις στα υλικά από εξωτερικούς προμηθευτές έφεραν τη παραγωγή του 007 για τα τέλη Φεβρουαρίου. Το πρώτο shakedown πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Vallelunga.

Διαβάστε επίσης: Ο Alex Fontana επιστρέφει στο GT World Challenge

Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε ένα διήμερο test στην πίστα της Monza. Η ομάδα ολοκλήρωσε πάνω από 100 γύρους, σε μια άκρως πετυχημένη πρώτη επαφή σε κανονικές συνθήκες. Αρκετοί από τους οδηγούς ήταν παρόντες στην πίστα της Monza, δίνοντας πολύ σημαντικό feedback. Το ταξίδι στην Κατηγορία Hypercar ξεκινάει τώρα για την SCG.

Τώρα, ο Glickenhaus μίλησε για το πρώτο test του 007 και είχε μόνο ευχάριστα να πει. Επιπλέον, με τη μετακίνηση της πρεμιέρας στο Spa την πρωτομαγιά, ο Glickenhaus αποκάλυψε πως θα βρίσκεται εκεί.

Είχαμε ένα πολύ πετυχημένο τεστ στην Monza. Το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό και γρήγορο. Έχουμε την πεποίθηση πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία στο Le Mans με το 007 LMH. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και έχουμε συλλέξει πολύ καλά δεδομένα. Είναι επίσης πολύ όμορφο αγωνιστικό. Μοιάζει με μια μοντέρνα έκδοση στα αυτοκίνητα της συλλογής μας, την Lola, την Ferrari P3/4 και το Ford MK-IV. Θα βρισκόμαστε στο Spa για τον πρώτο αγώνα με δύο αγωνιστικά.

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο feedback των οδηγών και μίλησε για την διαδικασία του BoP. Τέλος, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια για χρήση υβριδικού συστήματος στο 007 LMH.

Οι οδηγοί μας ήταν πολύ χαρούμενοι μετά τους πρώτους γύρους. Μπορώ να πω πως έμειναν έκπληκτοι με τις δυνατότητες του Hypercar μας. Έχουν ενθουσιαστεί με τις δυνατότητές του. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στη διαδικασία του Balance of Performance, το οποίο θα πραγματοποιήσει η FiA. Επίσης, περιμένουμε νέα κομμάτια στην αεροδυναμική πριν περάσει το αγωνιστικό από ομολογκάρισμα. Για το υβριδικό σύστημα; Δεν θα χρησιμοποιήσουμε μελλοντικά.

Το επόμενο βήμα για την SCG είναι το 30ωρο test, το οποίο θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα πριν τον εναρκτήριο αγώνα στο Spa.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles