spot_img

H Ferrari θα έχει νέα χρώματα στο 2024

Η Scuderia Ferrari θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 με μία διαφορετική εμφάνιση από αυτή που την έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Λίγες ημέρες απέμειναν ώστε η Scuderia Ferrari να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τη νέα SF-24. To μονοθέσιο θα δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στις 13 Φεβρουαρίου, όμως με μία διαφορετική εκδήλωση σε σχέση με το 2023.

Η Ferrari έχει ήδη ταράξει τα νερά της Formula 1, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Λίγες ημέρες νωρίτερα σόκαρε την παγκόσμια σκηνή ανακοινώνοντας τον Lewis Hamilton ως οδηγό της από το 2025.

Τώρα έρχεται να κεντρίσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον καθώς μαρτυρά ότι η νέα SF-24 θα διαφέρει εμφανισιακά από την προκάτοχο της. Στους λογαριασμούς της στα social media, η Ferrari δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο οι Charles Leclerc και Carlos Sainz βλέπουν για πρώτη φορά τα φετινά χρώματα που θα έχουν.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 


Αμφότεροι έμειναν έκπληκτοι και… μαρτύρησαν τις αλλαγές, οι οποίες είχαν διαρρεύσει πριν από μερικές εβδομάδες. Το παραδοσιακό κόκκινο παραμένει όπως είναι λογικό το κύριο χρώμα και φέτος θα συνδυαστεί με λευκό και κίτρινο. Η παρουσία του κίτρινου θα γίνει ως φόρος τιμής στη νίκη της Ferrari στις 24 Ώρες Λε Μαν του WEC το 2023.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles