spot_img

Πότε θα κριθεί το μέλλον του Horner στη Red Bull

O Christian Horner είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη δοκιμασία του στη Red Bull Racing με τη θέση του να κρέμεται από μία κλωστή.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Christian Horner της Red Bull Racing και την έρευνα της Red Bull εις βάρος του για απρεπή συμπεριφορά προς εργαζόμενο. Ο οργανισμός βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ και το μέλλον του πολύπειρου επικεφαλής των «ταύρων» κρέμεται από μία κλωστή.

Τις τελευταίες ώρες δέχεται μάλιστα έντονες πιέσεις να παραιτηθεί από τη θέση του στη Red Bull Racing έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Φαίνεται πως ο 50χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του έχουν ασκηθεί, ενώ βρίσκεται ήδη σε ισχύ εσωτερική έρευνα σχετικά με το συμβάν.

Εκπρόσωπος της Red Bull ανέφερε σχετικά.

«Αφού ενημερώθηκε για ορισμένες πρόσφατες καταγγελίες, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα. Αυτή η διαδικασία, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από έναν εξωτερικό ειδικό δικηγόρο. Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά , και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 


Η ανεξάρτητη έρευνα που γίνεται για τις κατηγορίες προς τον Horner θα συνεχίζεται για όλη την εβδομάδα και την Παρασκευή, 9/2, φαίνεται πως έχει οριστεί ημερομηνία ακρόασης των εμπλεκόμενων. Όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση της νέας RB20 (15/2), το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστούν οι «ταύροι» στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Παρά το γεγονός πως η ιστορία αυτή ενδέχεται να αποπροσανατολίσει την ομάδα, οι άνθρωποι που διεξάγουν την έρευνα, θέλουν να φτάσουν στα σωστά συμπεράσματα, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί. Η έκβαση της ακρόασης την Παρασκευή αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη του Βρετανού στην αυστριακή ομάδα. Παράλληλα πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Adrian Newey ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Red Bull Racing σε περίπτωση που ο Χόρνερ υποχρεωθεί σε παραίτηση.

Ο Horner είναι ο μακροβιότερος επικεφαλής ομάδας στη Formula 1, καθώς βρίσκεται στο ρόλο αυτό από το 2005. Εκείνη τη χρονιά είχε κάνει ντεμπούτο στο σπορ η Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles