spot_img

Η Honda παρουσίασε την ομάδα του MotoGP για το 2020 (photos)

Η Repsol Honda σε επίσημη εκδήλωση στη Jakarta της Ινδονησίας, παρουσίασε την ομάδα του 2020, με τη νέα της μοτοσυκλέτα και το νέο της οδηγικό δίδυμο.

Η Honda RC-213V θα φέρει για 26η χρονιά τα χρώματα της Repsol και αποκαλύφθηκε με ανανεωμένα αεροδυναμικά βοηθήματα ώστε να βελτιωθεί η αεροδυναμική της μοτοσυκλέτας. Τα εμπρός οριζόντια φτερά έχουν τροποποιηθεί και πλέον κλείνουν προς τα επάνω, ενώ πιο κάτω παρατηρούμε νέα φτεράκια τα οποία εξελίχθηκαν μέσα στο χειμώνα.

Ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Marquez, βλέπει για δεύτερη σερί χρονιά να έχει έναν νέο teammate, ο οποίος του είναι αρκετά γνωστός. Ο Πρωταθλητής της Moto2, Alex Marquez, κάνει το μεγάλο βήμα και θα βρίσκεται πλάι στον μεγάλο του αδερφό, σε ένα line-up που αποτελείται από πρωταθλητές και δεν έχουμε συνηθίσει. Στη μεγάλη κατηγορία, θα χρησιμοποιήσει τον αριθμό 73, όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Η Honda στοχεύει σε ακόμα ένα πρωτάθλημα, το οποίο αν τα καταφέρει με τον Marc Marquez, θα είναι το 7ο του στη μεγάλη κατηγορία και το 9ο συνολικά, φτάνοντας τον Valentino Rossi.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles