spot_img

H McLaren MCL37 «είπε» το πρώτο της τραγούδι (vid)

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει η McLaren MCL37 είπε το πρώτο της τραγούδι μέσα στο εργοστάσιο του Woking.

Η McLaren έχει μπει ήδη σε ρυθμούς 2023, με τη δουλειά η οποία πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της στο Ουόκινγκ ενόψει του νέου παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 να είναι… τέρμα γκάζι.

Μπορεί να έχουμε ακόμα περισσότερες από δύο εβδομάδες για την παρουσίαση της φετινής MCL37 και των επίσημων χρωμάτων της (σ.σ. είναι προγραμματισμένη για τις 13 Φεβρουαρίου) αλλά η βρετανική ομάδα δεν αφήνει στο… περίμενε τους υποστηρικτές της.

Έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα video από την πρώτη ενεργοποίηση της υβριδικής μηχανής που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μονοθεσίου και θα δίνει φέτος ώθηση στους Lando Norris και Oscar Piastri.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Piastri έδωσε το «παρών», την ώρα που ο teammate του συνέχιζε τη χειμερινή προετοιμασία στη Λαπωνία. Παρόντες ήταν ακόμα ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown, όπως άλλωστε και ο Andrea Stella που προβιβάστηκε σε διευθυντή, καλύπτοντας το κενό του Andreas Seidl.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1.

Όλα αυτά σε μία σεζόν που η McLaren στοχεύει σε αναρρίχηση στην κατάταξη, καθώς το 2022 υποχώρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Ακούστε το «τραγούδι» της μονάδας της Mercedes, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles