spot_img

Formula 1: Οι ημερομηνίες παρουσίασης των μονοθεσίων

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εκκίνηση του 2023 στην Formula 1 έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουμε την πρώτη γεύση των μονοθεσίων για την νέα σεζόν.

Η σεζόν του 2022 άφησε πολλές καλές αλλά και κακές εντυπώσεις κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος. Οι στόχοι της FIA για πιο κοντινές μάχες εντός πίστας δεν επιτεύχθηκαν στον βαθμό που θα επιθυμούσε ίσως και η ίδια. Όπως είναι φυσικό ο πήχης έχει ανέβει ακόμα περισσότερο, όπως και οι προσδοκίες των οπαδών της Formula 1, για την σεζόν του 2023.

Η νέα γενιά μονοθεσίων, ένα αρκετά αυστηρό πλαίσιο τεχνικών κανονισμών καθώς και οι οικονομικοί περιορισμοί του budget cap έφεραν πολλές δυσκολίες στις ομάδες του grid.

Οι Red Bull Racing και Scuderia Ferrari ήταν οι δύο ομάδες που κατάφεραν να σχεδιάσουν ένα αρκετά ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ώστε να παλέψουν για τον τίτλο. Η ιταλική ομάδα όμως έχασε στην μάχη των αναβαθμίσεων κατά την διάρκεια της σεζόν, σε συνδυασμό με αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας, και ο Max Verstappen έχοντας στα χέρια του μια άκρως σταθερή και ταχύτατη RB18 κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του στην Formula 1. Αντίθετα στη Mercedes-AMG η W13 E-Performance αποδείχθηκε ένας τεράστιος πονοκέφαλος και η ομάδα θα πάρει μια πολύ διαφορετική γραμμή πλεύσης για το 2023.

Τώρα με την νέα σεζόν να είναι μόλις μερικές εβδομάδες μακριά αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση των μονοθεσίων και το πλάνο της επίθεσής τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ 2023

Haas: 31 Ιανουαρίου

Red Bull Racing: 3 Φεβρουαρίου

Alfa Romeo: 7 Φεβρουαρίου

Williams: 6 Φεβρουαρίου

Scuderia AlphaTauri: 11 Φεβρουαρίου

Aston Martin: 13 Φεβρουαρίου

McLaren: 13 Φεβρουαρίου

Scuderia Ferrari: 14 Φεβρουαρίου

Mercedes-AMG: 15 Φεβρουαρίου

Alpine: 16 Φεβρουαρίου

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles