spot_img

H McLaren τιμά τη μνήμη του Senna στο Μονακό με ειδικό χρωματισμό (vid)

H McLaren Racing θα αγωνιστεί στο GP Μονακό με ένα ειδικό livery το οποίο είναι αφιερωμένο στο θρύλο της Formula 1, Ayrton Senna.

Μία ιδιαίτερη έκπληξη μας επεφύλασσε η McLaren Racing ενόψει του Grand Prix Μονακό. Η βρετανική ομάδα το τριήμερο 24-26 Μαΐου θα τιμήσει τη μνήμη του θρύλου της Formula 1, Ayrton Senna, με ένα ξεχωριστό χρωματισμό 30 χρόνια μετά το θάνατό του.

Η MCL38 των Lando Norris και Oscar Piastri θα «ντυθεί» στα χρώματα της Βραζιλίας, με το κίτρινο να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της. Επιπλέον περιλαμβάνει σκούρο μπλε στο ρύγχος του ενώ το αμάξωμα πάνω από το κιβώτιο ταχυτήτων και η πίσω αεροτομή έχουν βαφτεί πράσινα. Το όνομα του Senna βρίσκεται στην εμπρός και την πίσω αεροτομή.

  • Μην χάσετε απόψε Τρίτη 21/5 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP της Ίμολα. Μπορείτε να βρείτε την εκπομπή εδώ.


Η McLaren ήταν εμφανές πως ετοίμαζε κάτι ιδιαίτερο για το Μονακό. Τις τελευταίες ημέρες στους λογαριασμούς της στα social media έκανε αναρτήσεις που σχετίζονταν με τον αείμνηστο Βραζιλιάνο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βρετανική ομάδα θα τρέξει με ειδικό χρωματισμό στο Μονακό. Το 2021 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Gulf ενώ το 2023 με το επετειακό livery Triple Crown.

Ο Senna ήταν σπεσιαλίστας στους δρόμους του Μονακό έχοντας πάρει 6 νίκες, εκ των οποίων οι 5 ήταν συνεχόμενες από το 1989 έως το 1993. Θα μπορούσε το σερί να ήταν 7 νίκες εάν δεν είχε εγκαταλείψει το 1988 από λάθος του ενώ ήταν στην πρωτοπορία του Grand Prix.

H McLaren οδεύει στο Μονακό με μεγάλες αξιώσεις και στα χαρτιά της βρίσκεται το σενάριο νίκης. Ο Lando Norris έχει ήδη ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στο Μαϊάμι, ενώ στην Ίμολα τερμάτισε μόλις επτά δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Max Verstappen.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles