spot_img

Πού δίνει την ψήφο του ο Hamilton στην υπόθεση διαδοχής του

Ο Lewis Hamilton επέλεξε ποιος οδηγός επιθυμεί να τον αντικαταστήσει στη Mercedes-AMG από το 2025 καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για τη Scuderia Ferrari. 

Η Mercedes-AMG F1 ακόμη δεν έχει πάρει την απόφασή της για το ποιος θα πλαισιώσει τον George Russell το 2025. Ο Βρετανός θα έχει νέο teammate, μιας και ο Lewis Hamilton ετοιμάζει βαλίτσες για Μαρανέλο καθώς θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν γνωρίζει ακόμη ποιος θα πάρει τη θέση του και είναι αρκετά πιθανό ούτε στη Mercedes να γνωρίζουν ακόμα ποιον θέλουν στην ομάδα τους για τα επόμενα χρόνια. Στο περιθώριο του Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια στην πίστα της Ίμολα, ο Hamiltonρωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να τον διαδεχθεί στη γερμανική ομάδα.

«Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποια είναι τα σχέδια του Toto  (Wolff), αλλά αν είχα να επιλέξω θα έβαζα έναν νέο οδηγό. Αν ήταν ο ρόλος μου να επιλέξω, τότε θα έπαιρνα τον Kimi Antonelli στην ομάδα».

  • Μην χάσετε απόψε Τρίτη 21/5 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP της Ίμολα. Μπορείτε να βρείτε την εκπομπή εδώ.

Ο Antonelli είναι μόλις 17 ετών και αγωνίζεται φέτος στη Formula 2. Ο Ιταλός είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Logan Sargeant στη Williams εντός του 2024 ώστε να πάρει εμπειρία από μονοθέσια της Formula 1 πριν μεταβεί στη Mercedes.

Ο Hamilton το 2007 έκανε ντεμπούτο στη Formula 1 σε ηλικία 22 ετών με τη McLaren Racing και εκείνη τη χρονιά έχασε τον τίτλο για μόλις 1 βαθμό. Η επιλογή ενός rookie για μία μεγάλη ομάδα είναι πάντα ένα ρίσκο. Βέβαια όταν μια ομάδα, η οποία μάλιστα θέλει να μάχεται για τίτλους, εξετάζει έναν 17χρονο οδηγό για μία αγωνιστική θέση, τότε είναι κατανοητό πως πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles