spot_img

H Mercedes προειδοποιεί πως θα βελτιωθεί περισσότερο

Η Mercedes δηλώνει πως στους επόμενους αγώνες μπορεί να «ξεκλειδώσει» μεγαλύτερη απόδοση από το μονοθέσιό της, τη W13, στην προσπάθειά της να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις Red Bull Racing και Ferrari.

Η νέα εποχή της Formula 1 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Mercedes, με τη γερμανική ομάδα να είναι ξεκάθαρα η 3η δύναμη στο grid. Η απόσταση των μόνιμων Πρωταθλητών στους κατασκευαστές την υβριδική εποχή από τα ταχύτερα μονοθέσια ήταν μεγάλη και ουσιαστικά οποιοσδήποτε τερματισμός ψηλότερα από την 5η θέση προερχόταν από λάθη των Red Bull Racing και Ferrari. Ωστόσο, η Mercedes σταδιακά έχει πλησιάσει σε απόδοση τις δύο κορυφαίες ομάδες του grid, ενώ προέρχεται από δύο συνεχόμενους αγώνες με διπλή παρουσία στο podium. Μάλιστα, στο GP Ουγγαρίας ήταν ίσως η πρώτη φορά που είχαν ταχύτερο ρυθμό από κάποια εκ των κορυφαίων μονοθεσίων.

Στο τελευταίο βίντεο ανάλυσης αγώνα της Mercedes μίλησε ο Andrew Shovlin. Ο Επικεφαλής Μηχανικός Πίστας της γερμανικής ομάδας εκτιμά πως με τις αναβαθμίσεις που θα φέρουν στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν της Formula 1 μπορούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους.

«Λοιπόν, έχουμε περισσότερα πράγματα που έρχονται. Προσπαθούμε να φέρουμε στο Spa (GP Βελγίου) κάτι που θα μας δώσει περισσότερη απόδοση κι ελπίζουμε πως θα κλείσουμε περισσότερο τη διαφορά (από την κορυφή), δεν έχουμε πλέον μεγάλη απόσταση. Θα συνεχίσουμε, όμως, να εξελίσσουμε το μονοθέσιο. Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι, οι τελευταίοι αγώνες ήταν οι πιο διασκεδαστικοί για εμάς φέτος. Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, καθώς σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες στο άμεσο μέλλον. Συνεπώς, δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με όλες τις τελευταίες ειδήσεις της F1.

Ο Shovlin ανέλυσε λίγο περισσότερο την απόδοση της Mercedes στο GP Ουγγαρίας.

«Ο τελευταίος αγώνας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικός, καθώς δε στηριχθήκαμε στην ατυχία κάποιου λόγω ενός προβλήματος αξιοπιστίας. Ο ρυθμός του μονοθεσίου ήταν, επίσης, πολύ καλός. Είναι πάντα ωραίο να έχεις ένα καλό αγώνα πριν έρθει αυτή η περίοδος των διακοπών. Το πιο ικανοποιητικό πράγμα, όμως, είναι να βλέπουμε που βρίσκεται το μονοθέσιο αναφορικά με το ρυθμό του σε κατατακτήριες και αγώνα. Είχαμε να καλύψουμε μεγάλη απόσταση από την έναρξη της χρονιάς. Δουλεύουμε πραγματικά σκληρά για να φέρουμε μικρές βελτιώσεις σε κάθε αγώνα. Είναι αλήθεια πως μας ικανοποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε πως τώρα ανταγωνιζόμαστε τις Ferrari και τις Red Bull στην κορυφή».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Mercedes βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάστασή της για τη φετινή σεζόν της Formula 1 κι έχει πλησιάσει τη 2η Ferrari στους 30 πόντους στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles