spot_img

H Red Bull αποκάλυψε συνομιλίες με τον Vettel

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, αποκάλυψε πως άνθρωποι της αυστριακής ομάδας επιθυμούσαν την επιστροφή του Sebastian Vettel στο δυναμικό τους αντί της συμφωνίας με το Sergio Perez.

Ο Sebastian Vettel είναι γνωστός για τις επιτυχίες που είχε στη θητεία του στη Red Bull Racing. Ο Γερμανός ήταν μέλος της ομάδας από το 2009 μέχρι το 2014 και στο διάστημα αυτό κατάφερε να κατακτήσει 4 συνεχόμενους Τίτλους την τετραετία 2010-2013, οι οποίοι συνδυάστηκαν και με Πρωταθλήματα κατασκευαστών. Ο Vettel αποχώρησε για τη Ferrari το 2015, όμως οι επιτυχίες του με τη Scuderia δεν ήταν ανάλογες. Το 2021 μετακινήθηκε στην Aston Martin, η οποία θα είναι και η τελευταία του ομάδα στη Formula 1, καθώς ο Γερμανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σπορ στο τέλος του 2022.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, έκανε δηλώσεις στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν η αυστριακή ομάδα προσπάθησε να συμφωνήσει με το Sebastian Vettel πριν υπογράψει το Sergio Perez για το 2021. Ο Βρετανός παρομοίασε την κατάσταση με τις κοινωνικές σχέσεις.

«Είχαμε κάποιες διερευνητικές επαφές. Θα ήταν, όμως, κατά κάποιον τρόπο σαν να επιστρέφεις σε μία παλιά κοπέλα σου, πιθανότατα ποτέ δε θα ήταν το ίδιο τη δεύτερη φορά. Αυτά που καταφέραμε μαζί ήταν τόσο μοναδικά, πρόκειται για μία φανταστική εποχή και θα είναι πάντα μέρος της ιστορίας μας. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι που υπήρξε μέλος της ομάδας μας».

Aκούστε την εκπομπή Slipstream με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Ο Christian Horner αποκάλυψε, επίσης, πως δε γνώριζε κάτι για την αποχώρησή του Sebastian Vettel από τη Formula 1.

«Δε νομίζω πως ήξερε κάποιος (πως θα αποχωρήσει), τον είδα καθώς έφευγε από τα paddock στο Paul Ricard (GP Γαλλίας) και προφανώς ήταν μία απογοητευτική ημέρα για τον ίδιο. Πιστεύω, όμως, πως είναι η σωστή απόφαση για αυτόν, δεν είναι ωραίο να τον βλέπουμε να τριγυρνάει στο midfield. Εκτιμώ πως δε λαμβάνει κάποια ικανοποίηση από αυτό, το χρονικό σημείο είναι σωστό για «πέσει η αυλαία» σε μία καταπληκτική καριέρα».

Ο Sebastian Vettel το 2021 με την Aston Martin μέτρησε ένα podium (δύο με το GP Ουγγαρίας, όμως αποκλείστηκε μετέπειτα), ενώ κατέκτησε και μία φορά την 5η θέση (εκτός αυτή του GP Βελγίου το 2021). Η φετινή χρονιά, ωστόσο, δεν είναι το ίδιο καλή για τη βρετανική ομάδα, με το Vettel να έχει ως καλύτερο τερματισμό την 6η θέση στο GP Αζερμπαϊτζάν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η αποχώρηση του 4 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή «πυροδότησε» ορισμένες μετακινήσεις στο grid, με την Aston Martin να τον αντικαθιστά με το Fernando Alonso. Έπειτα, ακολούθησε το «σίριαλ» με τον Oscar Piastri και την Alpine, το οποίο ακόμα δεν έχει οριστική κατάληξη.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles