spot_img

H Mercedes προβλέπει άλματα στη βελτίωση της W14

Πολύ αισιόδοξοι δηλώνουν στην Mercedes-AMG για την συνέχεια της σεζόν, καθώς ισχυρίζονται πως έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο με την εξέλιξη του μονοθεσίου.

Η Mercedes-AMG παρέμεινε πιστή στην σχεδιαστική φιλοσοφία του αγωνιστικού της πακέτου και το 2023 υποστηρίζοντας πως έχει κάθε δυνατότητα να απειλήσει την κορυφή. Μετά από δυο αγώνες στη φετινή σεζόν και τα ερωτήματα παραμένουν σχετικά με το αν η γερμανική ομάδα πήρε ξανά ένα μεγάλο ρίσκο. Στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο Lewis Hamilton και George Russell αγωνίστηκαν με πολύ διαφορετικό στήσιμο στην W14 E-Performance. Αν και ρυθμός αγώνα ήταν ταχύτερος από εκείνο της Scuderia Ferrari οι Russell και Hamilton τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση.

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, δήλωσε πως συνεχίζουν ασταμάτητα την προσπάθεια να μειώσουν την διαφορά τους με τη κορυφή και συγκεκριμένα με την Red Bull Racing.

«Δουλεύουμε με πυρετώδεις ρυθμούς αυτή τη στιγμή. Πάντα βάζουμε ως σημείο αναφοράς την απόδοση της κορυφής, όπως του Verstappen και Perez, η οποία απλά είναι πολύ μακριά. Πιστεύω αν ο Max δεν είχε αυτό το πρόβλημα στις κατατακτήριες η διαφορά αυτή θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Η ιδεολογία μου δεν έχει αλλάξει καθόλου απλά τώρα έχουμε πλέον καθορίσει την πορεία μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #110 με την ανάλυση του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

Στην συνέχεια ο Wolff υποστήριξε πως επιτέλους βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ ή πιο συγκεκριμένα στην αεροδυναμική σήραγγα και θεωρεί πως έχουν την δυνατότητα από εδώ και πέρα να παλέψουν για το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στους αγώνες.

«Έχουμε κάνουμε μεγάλα βήματα σχετικά με την απόδοση σε σχέση με το που είμαστε αυτή τη στιγμή. Όσα δεδομένα έχουμε λάβει από το τμήμα αεροδυναμικής και εξέλιξης είναι τα καλύτερα εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε ξεκλειδώσει πολλές δυνατότητες στο μονοθέσιο και αυτό οφείλεται ότι βλέπουμε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Ρεαλιστικά δεν μιλάμε καν για τον τίτλο αλλά στο χώρο αυτό δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ. Τις τελευταίες δέκα μέρες προχωρήσαμε πολύ μπροστά και είμαστε πιο κοντά στην μάχη για νίκες».

Δείτε το εντυπωσιακό GP Αυστρίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles