spot_img

O Perez απαιτεί ίση μεταχείριση με τον Verstappen

O Sergio Perez επιθυμεί η Red Bull Racing να μεταχειρίζεται με τον ίδιο τρόπο εκείνον και τον teammate του, Max Verstappen. 

Το δεύτερο μισό του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας μονοπωλήθηκε από τους οδηγούς της Red Bull Racing, Sergio Perez και Max Verstappen. Οι δυο τους, αντάλλασσαν ταχύτερους γύρους στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Ο Μεξικάνος είχε μέχρι και τον προτελευταίο γύρο τον ταχύτερο χρόνο του αγώνα, κάτι που θα του έδινε έναν επιπλέον βαθμό και συνάμα την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα οδηγών. Οι οδηγοί των «ταύρων» είχαν εντολή από την ομάδα να μειώσουν το ρυθμό τους, όμως ο Max Verstappen, «έκλεψε» την ταχύτερη επίδοση στον τελευταίο γύρο. Έτσι, διατήρησε την πρωτιά στην βαθμολογία.

Το γεγονός πως έχασε τον έναν επιπλέον βαθμό, δεν άρεσε στον Sergio Perez, ο οποίος ζητά από την ομάδα πιο ξεκάθαρες συνομιλίες κατά τη διάρκεια των αγώνων.

«Ρώτησα δύο γύρους πριν το τέλος του αγώνα ποιος έχει τον ταχύτερο γύρο. Μου είπαν πως τον έχω εγώ και πρέπει να διατηρήσω ένα συγκεκριμένο ρυθμό. Πίστευα πως το ίδιο μήνυμα είχε και ο Μαξ. Είχαμε διαφορετική πληροφόρηση και εγώ δεν μπορούσα να πιέσω στο τέλος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #110 με την ανάλυση του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή της αυστριακής ομάδας να αφήσει τους δυο τους να παλέψουν, απάντησε.

«Πιστεύω πως η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά αφήνοντας μας να παλέψουμε. Πιστεύω πως υπήρχε ένα διάστημα 10 γύρων που είχαμε παραπλήσιο ρυθμό με τον Max. Σκεφτόμουν επίσης το μονοθέσιο και να μην το πιέσω. Είχα ορισμένους παράξενους κραδασμούς και φυσικά το τι συνέβη στον Μαξ το Σάββατο ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου».


Η Red Bull Racing κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Formula 1 να κάνει το 1-2 στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν.

Δείτε το απίθανο Grand Prix Αυστρίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles